Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megrendeljem a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megrendeljem a menyasszonyi ruhámat, ha beszéltünk a házasságról, de lánykérés még nem volt?

Figyelt kérdés

Már szinte majd’ mindenről beszéltünk. Hol lesz, kiket hívunk meg, kinek mit jelent a házasság... Ez 4-5 hónapja volt. De konkrétan még nem tette fel a kérdést.

Minap viszont véletlenül megláttam hogy az egyik gyűrűmet próbálgatja a dobozomból.

Kinéztem egy szép szolid ruhát, polgári szertartásra az egyik rendelős oldalról. Még múlt télen. Mindig ránézek megvan-e még. Három hete már nem a készlet része. Egy másik rendelős oldalon viszont megtaláltam.

Gondoltam megrendelem. Nem olyan drága. Majd berakom a szekrény aljába.

Nagyon gáz?

nov. 10. 19:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem is nézegetnék ruhákat, ha még meg se kérték a kezem... Ha tényleg komolyan gondolja, majd megkér. Dumálni bárki tud.
nov. 10. 20:01
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen, igen... Ehh... :/
nov. 10. 20:05
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem fogadsz el valójában más veleményt, mint amit hallani akarsz, akkor minek teszel fel kérdést? Vedd meg, és kész. Aztán vagy bevonzod ezzel a balszerencsét, vagy halálra rémíted, vagy nem, és tök jó lesz.

Én se venném meg. A nők nagy része nem. De tbh, az ilyen olcsó online rendelgetős oldalakon a ruhák nem véletlenül olcsók. A minőségi anyag, és szabás pénzbe kerül. Ezek általában nem minőségiek semmilyen szempontból.

nov. 10. 20:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én bizts nem venném meg. Majd ha megvan az időpont.

nov. 10. 20:21
 15/19 A kérdező kommentje:

Elfogadom mindenki véleményét. Ahogy az utolsó válaszomnál is érződik szerintem. Az, hogy pro-kontra beszélgetünk és ezt te nem bírod elviselni, az más téma.

Sok rossz minőségű ruha van a neten, igen. Viszont azért is gondolkodtam el ezen nagyon, mert a vásárlók feltöltött képeit nézve, ez arra jó amire nekem kell. Már is ment benne férjhez.

Nyilván én is gáznak gondolom a dolgot, meg ilyesztőnek. Viszont józan ésszel nézve sok érv szól mellette. Kérdés, mi a fontosabb egyes embereknek, a józan érvek, vagy az érzet.

nov. 10. 20:21
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem veszem meg. Majd lesz valahogy.
nov. 10. 20:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megvárnám a leánykérést. Előre így elég fura.
nov. 10. 20:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Na csak hogy ne érezd magad azért hülyén se, hogy ez eszedbe jutott, én lehet megvenném.

Én is nézegettem esküvői ruhákat a lánykérés előtt, mindig is úgy képzeltem, hogy valami jó ajánlatot szeretnék kifogni, és tökéletes lesz egy rendelt ruha, mert nem szeretnék százezreket költeni rá, de azért szeretnék szép ruhát. Nekem azért volt jó döntés, hogy nem választottam túl hamar, mert évek teltek el, mire ténylegesen elkezdtük szervezni az esküvőt és változott az ízlésem. Ezen kívül ami miatt szintén örülök, hogy amikor ténylegesen elkezdtem keresni, akkor azért nagyobb választékot megnéztem, és rátaláltam egy olyan stílusra, ami pontosan akkor tetszett a legjobban és igazán önazonos volt és az akkori önmagamat tükrözte vissza, nem az 1-2 évvel azelőttit.

Én azért a babonára is adtam, lánykérés előtt nem fixáltam le semmit, viszont mi lánykérés után sokára kezdtük csak el szervezni az esküvőt. A menyecskeruhám alkotórészeit és a cipőmet is azelőtt vettem meg, hogy ténylegesen szervezni kezdtünk volna, és végül menyasszonyi ruhát is azelőtt rendeltem, hogy meglett volna a végleges időpont.

A rendeléssel viszont én is úgy jártam, hogy bár még élőben is tetszett a ruha, azért érződött, hogy nagyon nem olyan anyagú és szabású, mint a szalonos ruhák. És akkor már azt éreztem, hogy megérdemlek ennél egy kicsit többet is, és végül szalonból vettem meg egy nagyon hozzám illő, minőségi ruhát (nem jelentősen drágábban, mint a rendeltet), és ezt utólag is egy nagyon-nagyon jó döntésnek tartom.

Szóval összességében bár én sem javaslom annyira a rendelést, teljesen más okból teszem ezt és nem is feltétlenül beszélnélek le róla. Nem tudom honnan szeretnél rendelni, nekem fontos szempont volt, hogy olyan oldal legyen, ahol vissza lehet küldeni (eleve két méretet rendeltem, hogy fel tudjam próbálni melyik a jó). Ha ilyen a tied is, akkor én úgy látom, hogy a babonán kívül nincs igazán vesztenivalód, látni fogod amikor megjön, hogy tényleg tetszik-e ez így, vagy inkább elengednéd. Ha nem visszaküldhetős, akkor viszont én sem rendelném meg (hacsak nem vagy tényleg nagyon biztos abban, hogy nem változik az ízlésed), mert szerintem tök más érzés tényleges menyasszonyként válogatni, mint előtte és jobb érzés azt viselni, amit azokkal az érzésekkel választottál.

nov. 10. 21:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem kéne előre inni a maci bőrére.
nov. 11. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!