Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megrendeljem a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megrendeljem a menyasszonyi ruhámat, ha beszéltünk a házasságról, de lánykérés még nem volt?

Figyelt kérdés

Már szinte majd’ mindenről beszéltünk. Hol lesz, kiket hívunk meg, kinek mit jelent a házasság... Ez 4-5 hónapja volt. De konkrétan még nem tette fel a kérdést.

Minap viszont véletlenül megláttam hogy az egyik gyűrűmet próbálgatja a dobozomból.

Kinéztem egy szép szolid ruhát, polgári szertartásra az egyik rendelős oldalról. Még múlt télen. Mindig ránézek megvan-e még. Három hete már nem a készlet része. Egy másik rendelős oldalon viszont megtaláltam.

Gondoltam megrendelem. Nem olyan drága. Majd berakom a szekrény aljába.

Nagyon gáz?

nov. 10. 19:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Igen az.
nov. 10. 19:34
 2/19 A kérdező kommentje:
Fejtsd ki miért! Plussz! Férdi vagy vagy nő?
nov. 10. 19:36
 3/19 A kérdező kommentje:
Férfi*
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én már csak babonából sem merném megvenni. Ha nem is lesz meg a ruha mire a szervezésre kerül a sor, akkor választasz egy másikat, ami hasonló stílusú vagy mentsd le a képeket róla, esetleg meg tudod varratni is.
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem venném meg, de én alapbòl babonás vagyok, de ha nem lennék az, sem hinnem, hogy előre megvenném. Furának tartom ezt a helyzetet.
nov. 10. 19:38
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
5-ös válaszolò vagyok és nő.
nov. 10. 19:39
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy jó ómen. Ráadásul még csak a lánykérés fog megtörténni, az is eléggé elhúzódott, ha jól értem. Az esküvő nem feltétlenül lesz 1 éven belül. Te is változhatsz addig (ruha méret terén).
nov. 10. 19:40
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok babonás.
nov. 10. 19:42
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos hogy nem venném meg még. Ki tudja mikor kér meg egyáltalán, lehet évek múlva lesz az esküvő, vagy akkor se. Addigra más ruha fog tetszeni+a frászt hozod rá, ha látja a ruhát.

N

nov. 10. 19:44
 10/19 A kérdező kommentje:

Igen, a frász hozáson sokat gondolkodtam. De ez egy lenge ruha, kicsire össze lehet hajtani a saját csomagolásában. Több mindent rendelnék, észre sem.venné.szerintem. A szekrényemben nem turkál.

Az meg, hogy más fog tetszeni, nem hiszem. Évek óta ilyesmit álmodtam meg.

De ha azt mondjátok tényleg gáz..lehet mégis hagyni kéne. Viszont annyi pro érv van mellette. Olyan jó ára van. Ennyiért sehol nem lehet megvarratni ha egyszer már nem lesz kapható. Szeretném ha olcsó lenne majd az esküvő.

nov. 10. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!