Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrendeljem a menyasszonyi ruhámat, ha beszéltünk a házasságról, de lánykérés még nem volt?
Már szinte majd’ mindenről beszéltünk. Hol lesz, kiket hívunk meg, kinek mit jelent a házasság... Ez 4-5 hónapja volt. De konkrétan még nem tette fel a kérdést.
Minap viszont véletlenül megláttam hogy az egyik gyűrűmet próbálgatja a dobozomból.
Kinéztem egy szép szolid ruhát, polgári szertartásra az egyik rendelős oldalról. Még múlt télen. Mindig ránézek megvan-e még. Három hete már nem a készlet része. Egy másik rendelős oldalon viszont megtaláltam.
Gondoltam megrendelem. Nem olyan drága. Majd berakom a szekrény aljába.
Nagyon gáz?
Én biztos hogy nem venném meg még. Ki tudja mikor kér meg egyáltalán, lehet évek múlva lesz az esküvő, vagy akkor se. Addigra más ruha fog tetszeni+a frászt hozod rá, ha látja a ruhát.
N
Igen, a frász hozáson sokat gondolkodtam. De ez egy lenge ruha, kicsire össze lehet hajtani a saját csomagolásában. Több mindent rendelnék, észre sem.venné.szerintem. A szekrényemben nem turkál.
Az meg, hogy más fog tetszeni, nem hiszem. Évek óta ilyesmit álmodtam meg.
De ha azt mondjátok tényleg gáz..lehet mégis hagyni kéne. Viszont annyi pro érv van mellette. Olyan jó ára van. Ennyiért sehol nem lehet megvarratni ha egyszer már nem lesz kapható. Szeretném ha olcsó lenne majd az esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!