Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenthet ez bármit? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet ez bármit? Van egyáltalán jelentősége?

Figyelt kérdés

Újabb szombat esti agyzsibbasztó kérdés ér? :D

Nem tini vagyok, még ha úgy is tűnik majd, csak kissé tapasztalatlan és nyomi.

Én 30-as nő, ő 50-es? férfi. Nekem eléggé bejön. Nem a felesége szeretnék lenni :D, csak valami kis lazában gondolkodnék...

Nem tudom megállapítani, hogy bejöhetek-e neki, és azt sem tudom, hogyan terelgethetném kicsit a megfelelő irányba tovább a dolgokat.

Szombatonként szoktunk csak találkozni, nem munka, de valamennyire hasonlóan "hivatalos" okból, nem kettesben, és alapvetően nem kell, hogy legyen köztünk interakció.

Ma annyi történt, hogy

- kétszer, amikor közelebb álltunk egymáshoz, rám mosolygott (én vissza),

- egyszer távolabbról hosszabb ideig mintha engem nézett volna (de akkor én az ajtóhoz közel álltam, és lehet, hogy csak azt figyelte, kik jönnek majd be),

- az elején, az első összemosolygást követően kicsit jött-ment, mászkálgatott körülöttem, elég közel (de erre is lehet más magyarázat),

szóval semmi konkrét.

Szerintetek?

nov. 9. 21:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Miért is neked kéne praktikákat alkalmazni? Nem 5 éves hanem 50 éves. Majd ha érdekled annyira, nem bír magának parancsolni akkor majd hozzád szól. Méghogy a hátát, kezét simogasd, lehidalok. Bakker ha ő csinálná veled kéretlenül akkor zaklatásnak minősüln ugye...Na ha tr csinálod ugyanúgy érvényes!!! Nem kell sütiztetni se. Nem a hasa érdekel hanem ami a lába közt van. Annyit kellene csinálni hogyha rád mosolyog, vagy hosszan bámul akkor tükrözöd, ha köszön, érdeklődik te is azt csinálod.
nov. 16. 12:02
 12/16 anonim ***** válasza:
28%

Amit a 9es ír az elég jó ötlet.

Egyszer enis egy 40es talán 50es palitól megkérdeztem (27 éves vagyok) hivatalosabb közegben, hogy mik a tervei a hétvégére (egyáltalán nem akartam próbálkozni nála csak kedveskedni akartam) mire az volt a válasza:

- Még nem tudom, neked esetleg van valami jó ötleted, hogy mit kéne csinálnom?

Ezzel sejtelmesen mosolygott rám. Azonnal leesett, hogy szívesen eltöltené velem a hétvégéjét, ha úgy válaszolnék a kérdésére .

Hajrá! :)

nov. 16. 23:54
 13/16 A kérdező kommentje:

Update: megtudtam, hogy 56 éves, egyedülálló, és azt mondták, be is jövök neki. Ám nem történik semmi, úgyhogy ez vagy csak kamu, vagy annyira azért mégsem, talán van más nő, aki jobban.

Igen, én azóta is ezen kattogok... :D

jan. 13. 08:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát ideje lenne lemászni róla mert vagy fogyi aki nem mer lépni, vagy egyáltalán nem vagy az esete. Fogyi kell kérdező akinek az anyja lennél a párja helyett, vagy szerető akarsz lenni? ^^
jan. 30. 11:43
 15/16 anonim ***** válasza:

"Csak győzzem kivárni... Közben le ne csapják a kezemről :D"

Ha nem közeledik, miért várnál rá, és meddig?

jan. 30. 13:11
 16/16 A kérdező kommentje:
15-ös: Sokáig. Amíg el nem halványul bennem ez a vonzalom és érdeklődés. Ez a válasz a miértre is. Nincs más, aki így megfogna. Látok helyes férfiakat, fiatalabbakat is, de rájuk nézek, megállapítom magamban, hogy igen, jól néznek ki, ez a hatás tart pár percig, aztán szinte el is felejtem őket.
jan. 30. 14:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!