Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenthet ez bármit? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet ez bármit? Van egyáltalán jelentősége?

Figyelt kérdés

Újabb szombat esti agyzsibbasztó kérdés ér? :D

Nem tini vagyok, még ha úgy is tűnik majd, csak kissé tapasztalatlan és nyomi.

Én 30-as nő, ő 50-es? férfi. Nekem eléggé bejön. Nem a felesége szeretnék lenni :D, csak valami kis lazában gondolkodnék...

Nem tudom megállapítani, hogy bejöhetek-e neki, és azt sem tudom, hogyan terelgethetném kicsit a megfelelő irányba tovább a dolgokat.

Szombatonként szoktunk csak találkozni, nem munka, de valamennyire hasonlóan "hivatalos" okból, nem kettesben, és alapvetően nem kell, hogy legyen köztünk interakció.

Ma annyi történt, hogy

- kétszer, amikor közelebb álltunk egymáshoz, rám mosolygott (én vissza),

- egyszer távolabbról hosszabb ideig mintha engem nézett volna (de akkor én az ajtóhoz közel álltam, és lehet, hogy csak azt figyelte, kik jönnek majd be),

- az elején, az első összemosolygást követően kicsit jött-ment, mászkálgatott körülöttem, elég közel (de erre is lehet más magyarázat),

szóval semmi konkrét.

Szerintetek?

nov. 9. 21:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%
Miért is neked kéne praktikákat alkalmazni? Nem 5 éves hanem 50 éves. Majd ha érdekled annyira, nem bír magának parancsolni akkor majd hozzád szól. Méghogy a hátát, kezét simogasd, lehidalok. Bakker ha ő csinálná veled kéretlenül akkor zaklatásnak minősüln ugye...Na ha tr csinálod ugyanúgy érvényes!!! Nem kell sütiztetni se. Nem a hasa érdekel hanem ami a lába közt van. Annyit kellene csinálni hogyha rád mosolyog, vagy hosszan bámul akkor tükrözöd, ha köszön, érdeklődik te is azt csinálod.
nov. 16. 12:02
 12/12 anonim ***** válasza:
39%

Amit a 9es ír az elég jó ötlet.

Egyszer enis egy 40es talán 50es palitól megkérdeztem (27 éves vagyok) hivatalosabb közegben, hogy mik a tervei a hétvégére (egyáltalán nem akartam próbálkozni nála csak kedveskedni akartam) mire az volt a válasza:

- Még nem tudom, neked esetleg van valami jó ötleted, hogy mit kéne csinálnom?

Ezzel sejtelmesen mosolygott rám. Azonnal leesett, hogy szívesen eltöltené velem a hétvégéjét, ha úgy válaszolnék a kérdésére .

Hajrá! :)

nov. 16. 23:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!