Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Közel hozzám lakik 1 gyönyörű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel hozzám lakik 1 gyönyörű,látszólag egyedülálló de jómódban élő Nő. Múltkor séta közben rám köszönt halkan,én meg vissza határozottan. Ma én csóróként köszöntem rá és Ő vissza köszönt Van-e jelentősége?

Figyelt kérdés
nov. 9. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
🤦🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣
nov. 9. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Persze...tuti szerelmes beléd.
nov. 9. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
A pénzére utazol, mi?
nov. 9. 20:17
 4/9 A kérdező kommentje:

3-s.

Ne magadból indulj ki.

Sosem érdekelt a pénz,nemhiába vagyok csóró.

Amit megkerestem el is költöttem,ruházatra,szórakozásra,esetleg kisebb üzletekbe fektettem bele.

De sosem volt annyi hogy félrerakjak,pontosabban eszem ágában sem volt félrerakni.

Egyszer élünk és mindet feléltem.

És épp ezért a másik fél anyagi helyzete sem érdekel.

Nem aranyásó vagyok mint sokan csinálják,kiknek persze a többsége Nő,de biztos van rá ellenpélda is.

nov. 9. 20:43
 5/9 A kérdező kommentje:

2-s.

Komoly kérdést tettem fel és nem poénkodtam.

Közel 20 év egyedüllét után nyilván nem annyira veszem a jeleket mint aki minden hónapban másik Nővel van, hogy van-e értelme ennek vagy sem.

És két szó miatt meg nyilván nem fog a nyakamba ugrani a Nő.

Tehát nyilván nem is szerelmes belém.,

Évek is eltelhetnek mire a másik megszeretheti olyan szinten a párját hogy elmondhatja magáról hogy szerelmes.

nov. 9. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez egy kistelepülésen játszódik, akkor szimplán csak szokás kérdése a köszönés, nincs mögötte semmil.
nov. 9. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, köszönhetett csak illemből is. Próbálj beszélgetést kezdeményezni, abból sokkal jobban le fog jönni, hogy csak udvarias vagy érdekled is.
nov. 9. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Az aranyásók többsége szerinted nő? Hát nem tudom, ha ennyire utálod a nőket, akko szerintem kíméld meg a csajt magadtól, hátha talál valami értelmes felnőtt férfit
nov. 10. 00:37
 9/9 A kérdező kommentje:

8-s.

Nem ártan tájékozódni hogy kik is keresik jobban a pénzes embereket,és ezek a Nők.

Ja hogy te Nő vagy és ront a becsületeden,na erről csak te tehetsz és nem én.

És ebben nincs semmi nő gyűlölet,hanem szimpla megfigyelés az egész.

nov. 10. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!