Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak kibukva azok a férfiak terhesség esetén, akik nem védekeztek szexnél?
Rosszul gondolod - gondolom nem nő vagy - hogy a nők csak akkor kezdenek el vágyni gyerekre, amikor már a hasukban van.
Ha így lenne, nem "felejtenék el" szedni a tablettát, a megbeszélés ellenére.
100%-ban a tabletta sem biztonságos. Ti ellógtátok a felvilágosító órákat a gimiben vagy hogy nem tudtok ilyen alap dolgokat felnőtt fejjel?
Pont azért nem szedek tablettát, mert úgyse véd 100%-ig + csomó mellékhatása kijött rajtam, mikor egyszer elkezdtem szedni. Csak simán nem hagyom, hogy belém menjenek el és láss csodát, nem is estem még egyszer sem teherbe. Miért mennél el egy nőbe, ha nem akarsz gyereket gyártani? Eskü nem értem.
Hosszú évekig szedtem tablettát, nem lettem terhes - minek szedtem volna, ha nem bízom benne? Dísznek? Bocs, szakközépbe jártam, nem volt már középiskolában biológia.:)
Sőt, megszakítással se lettem terhes, de ezt már csak akkorra ajánlanám, amikor már igazából nem gond az sem, ha becsúszik.
Ez szimpla felelőtlenség. De férfiként biztos úgy vagy vele, hogy ha becsúszna a gyerek, majd szépen lelépsz. Mit érdekel téged, nem igaz?😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!