Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak kibukva azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak kibukva azok a férfiak terhesség esetén, akik nem védekeztek szexnél?

Figyelt kérdés
Miért nem gondolnak arra, hogy ők nem védekeztek?
nov. 8. 08:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
23%
Ezek a válaszok után nem csodálom, hogy olyan sok becsúszott gyerek van. Agyatok nem igazán használjátok, felelősségtudat is nuku, az már látszik xD
nov. 8. 10:09
 12/39 A kérdező kommentje:
Jajj, aki itt ágál a gumi ellen és a bizalommal jön, hogy majd a másikban megbízik.. x éve vagy együtt vele, de fogadni mernék, hogy a vagyonod kezelését nem bíznád rá, talán közös kasszán sem vagytok, de az életre szóló gyerekprojekt kockáztatását igen? Hatalmas bizalom tényleg. Ez csak belemagyarázás, mert kényelmesebb gumi nélkül szexelni és bíznak a szerencsében. Az ilyenek jönnek a legjobban, hogy "biztos direkt akart gyereket".. ja persze. A legtöbb nő akkor kezdi igazán akarni gyereket, ha már megfogant, mert felelősnek érzi magát azért, ami a testében növekszik. Ez az érzés nincs meg, amíg nem fogant meg a gyerek és elképzelhetetlen erős gondoskodási ösztön. Előtte meg nem nagyon vagy ilyen, max "babáznék" vágy, de ez nagyon nagyon ritkán szokott jönni, amíg a terhességnél a gondoskodási ösztön rohadt erős.
nov. 8. 10:14
 13/39 anonim ***** válasza:
26%
Akkor minek mérgezed magad a tablettával, ha nem tartod biztonságosnak? Mert amúgy az. Akkor gumi.
nov. 8. 10:15
 14/39 anonim ***** válasza:
39%

Rosszul gondolod - gondolom nem nő vagy - hogy a nők csak akkor kezdenek el vágyni gyerekre, amikor már a hasukban van.

Ha így lenne, nem "felejtenék el" szedni a tablettát, a megbeszélés ellenére.

nov. 8. 10:16
 15/39 anonim ***** válasza:
74%
10, Ha beleélvezést csak gumival engednéd, akkor meg minek szeded a tablettát? Az pont azért van, hogy bele lehessen élvezni.
nov. 8. 10:17
 16/39 anonim ***** válasza:
15%

100%-ban a tabletta sem biztonságos. Ti ellógtátok a felvilágosító órákat a gimiben vagy hogy nem tudtok ilyen alap dolgokat felnőtt fejjel?

nov. 8. 10:17
 17/39 anonim ***** válasza:
0%

Pont azért nem szedek tablettát, mert úgyse véd 100%-ig + csomó mellékhatása kijött rajtam, mikor egyszer elkezdtem szedni. Csak simán nem hagyom, hogy belém menjenek el és láss csodát, nem is estem még egyszer sem teherbe. Miért mennél el egy nőbe, ha nem akarsz gyereket gyártani? Eskü nem értem.

nov. 8. 10:19
 18/39 anonim ***** válasza:
55%

Hosszú évekig szedtem tablettát, nem lettem terhes - minek szedtem volna, ha nem bízom benne? Dísznek? Bocs, szakközépbe jártam, nem volt már középiskolában biológia.:)

Sőt, megszakítással se lettem terhes, de ezt már csak akkorra ajánlanám, amikor már igazából nem gond az sem, ha becsúszik.

nov. 8. 10:20
 19/39 anonim ***** válasza:
30%
Nem érted? Mert nő vagy. Férfiként értenéd.
nov. 8. 10:21
 20/39 anonim ***** válasza:
16%

Ez szimpla felelőtlenség. De férfiként biztos úgy vagy vele, hogy ha becsúszna a gyerek, majd szépen lelépsz. Mit érdekel téged, nem igaz?😄

nov. 8. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!