Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj így gondolkozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj így gondolkozni a párkapcsolatról?

Figyelt kérdés

Ez egy elég szubjektív téma és nyilván az ember a saját személyisége és tapasztalatai alapján látja, lehet a korral is változik ez. Azt látom, hogy a környezetemben a legtöbben úgy mutatják az érzelmek, vágyak irányából közelítik meg a témát, vagyis az a jó pár, akibe szerelmes leszek, akivel nagyon működik a kémia, stb.

Én meg inkább valahogy úgy pragmatikusabb módon látom ezt, tehát persze, hogy kell tetszedjen a másik ez alap, de sokkal inkább az számít mik a céljai, hova akar eljutni, milyen életvitelt él, az mennyire összeegyeztethető az enyémmel. És magáról a hosszútávú kapcsolatról is valahogy az a véleményem, hogy az elsődleges szempont az a jó bánásmód, ott meg az, ha kialakul két jószándékú, céltudatos ember közt, akkor nem biztos annyira számít, hogy az elején mennyire volt erős a kémia. Az összeillés fontosabb a kémiánál.

Persze lehet azt mondani, hogy ez így száraz, de szerintem sokkal jobb, ha valaki fegyelmezett, van normális viselkedési kultúrája, ezek kellenek egy család működtetéséhez, mint azt mondani, hogy a szerelem, az érzelmek a lényeg és nem tudom hányadik kapcsolatában is mindig elégedetlen legyen.

nov. 7. 19:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
Ha nincsenek erős érzelmeid, akkor nem is lesz motivációd hogy küzdj a kapcsolatért, amikor szükség lenne rá.
nov. 7. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:
32%
Ha csak tetszik és nem érzel akkor jársz úgy, hogy vagy a másik mellett mint haver. Senki nem szereti ezt a felállást. Főleg nem hosszabb távon. Bár láttam meg olvastam is fura estelet és tényként közlöm, hogy a szerelem az egyetlen ami mindent legyőz. Ha csak szoros kapcsolat van az megy a levesbe és hamar véget ér vagy csak megszokásokkal együtt csinálni együtt a két emberből zombi jelenségek lesznekek. Lehet sok ilyen van. Ki tudhatná ezt? Akié szar az úgy sem szívesen vallja be.
nov. 8. 05:43
 13/13 anonim ***** válasza:
23%
Mivel a szerelem, vonzalom többnyire nem tart örökké bár fel lehet éleszteni én azt vallom, hogy sokkal fontosabb a szeretet a két fél között. Ezzel nem azt állítom, hogy légy olyan valakivel akitől a hányinger kerülget külsőt értve, jól essen ránézni, legyen (nagyon) jó a szex, de arra alapozni, hogy "jaj, maj' mgveszünk egymásért, örökké szeretni fogjuk egymást mert mi harcolunk a kapcsolatért" jókora baromság. Persze az sem ki tudja milyen plusz, hogy ti passzoltok jövőt, értékeket értve mert ugyebár az élet miatt az ember változik. Nem baj az ha nem vagytok teljesen egy hullámhosszon. Kell a praktikus nézet, de az érzések dominálnak elsősorban ha tetszik ha nem tetszik. A vonzalom, szeretet érzések és nem az ész vezérli teljes mértékben.
nov. 16. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!