Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgoznád fel, ha életed szerelme katolikus pap lesz?
Figyelt kérdés
Most kérlek ne azt írjátok, hogy úgyis lesz majd más, neki ez a feladata, stb stb, ez nem segít :(nov. 7. 13:00
11/14 anonim válasza:
Úgy kell feldolgozni, hogy elengeded. Nálam is volt olyan, hogy a nekem tetsző lány nem engem választott, ilyennél semmi értelme leragadni, ezzel nem tudsz mit csinálni. Ne túráztasd ezen magad, az élet majd kidolgozza magát, az idő a barátod. Ne keresd a kapcsolatot vele, hadd éljen annak a hivatásnak, amit választott.
12/14 anonim válasza:
Az jó lenne mert a római katolikus vallaszak nem válnak el.
Kivenném a katolikus papságrúl és vagy a görög katolikusra vagy az ortodox vallásra vennem rá hogy menjünk oda és legyen ott pap. Én református vagyok de bármikor otthagynám a vallásom. Az ortodox meg a katolikus jobb mert azok nem válnak el és nincs szigorúság. Nem kell úgy a halottakról emlékezni meg az abortuszt is elnézik. Jó lenne nekem a pünkösdista vallás is csak nem hiszek a Szentlélek ajándékaiban. Meg egy katolikus papot könnyebben lehetne a görögkat vagy Ortodox vallás felé vinni mint a pünkösdisták felé. Tudod hányszor elálmodoztam bár lenne egy katolikus pap szeretőm? Ha meglátok egy fiatalabbat le se tudom róla venni a szemem.
14/14 anonim válasza:
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni. De legalább, jobb, hogy időben kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!