Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy dolgoznád fel, ha életed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgoznád fel, ha életed szerelme katolikus pap lesz?

Figyelt kérdés
Most kérlek ne azt írjátok, hogy úgyis lesz majd más, neki ez a feladata, stb stb, ez nem segít :(
nov. 7. 13:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Ez most plátói szerelem, vagy ténylegesen együtt is vagytok kapcsolatban és úgy döntött így?
nov. 7. 13:02
 2/14 anonim ***** válasza:
16%

Olyan nincs, hogy "lesz", pláne nem csak úgy.

A papok iszonyú sokat tanulnak, mielőtt papok lehetnének, ez nem úgy működik, hogy lapátoló Béci kedden átmegy árut pakolni egy másik céghez, hanem elég sok szívatás van előtte (ezért is nem éri meg, mert csak büntetés jár mindenért, pozitívum meg semmi), nincs olyan, hogy "az lesz".

Vagy ha az lesz, akkor már jó 6-8 évvel előtte tudja, hogy arra készül. Vagy oda erőlteti a családja.

Meg ha már szexelt valakivel, akkor utána nem lehet pap.

nov. 7. 13:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
2-es, utolsó mondatodat cáfolom. Még szerzetes ill. apáca is lehet. Csak onnantól, hogy ő erre az útra rálép (ami még évekre van a tényleges fogadalomtételtől), szóval onnantól nem lehet nemi kapcsolata.
nov. 7. 13:10
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

3.

Tényleg? De ez így totál értelmetlen :D Össze-vissza kúr az ember, utána 82 évesen beáll papnak és instant felmentve minden addigi bűn alól? Decc ö big díl.

nov. 7. 13:14
 5/14 anonim ***** válasza:
33%
Örülnék hogy megszabadultam egy hülyétől. Aki papnak megy az se normális. Legalábbis biztosan van valami elferdülése szexuálisan. Lásd Bese atya és társai. Egymás közt biztos hogy jól elvannak amúgy,gondolj bele hogy mik folyhatnak ott esténként a parókián és mindjárt kevésbé leszel majd szerelmes.
nov. 7. 13:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
4-es, ez pont nem így működik, mert ha valaki "normál" életet akar élni, sokkal inkább hiányzik neki a szex, miután kipróbálta. Csak az bírná utána a szex nélküli életet, akiben valóban nagy belső változás történt.
nov. 7. 13:21
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
#5 Tudod nem mindenki ateista mint te.
nov. 7. 15:55
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Semmi gond, simán megfektethetőek.
nov. 8. 07:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez neked most nem segít... de én nem hiszek abban, hogy "Életem szerelme". Több olyan lehet sztem, akibe tudnék szerelmes lenni és jobbá tudná tenni az életem. Max. annyit mondanék, hogyha tényleg szereted, akkor azt akarod, hogy boldog legyen, és ha ő így boldog, akkor így boldog.
nov. 8. 11:17
 10/14 anonim ***** válasza:
60%

Látom, vannak itt bőven, akik életükben egyetlen papot ismernek, Bese atyát a Telexről...

Nem egyetlen vagy egy-két pap esetéből kéne általánosítani, de tudom, egy ilyen eseten mindig jót lehet csámcsogni. A tisztességes, becsületes papokról senki nem beszél, pedig vannak bőven. Menj el a Ferenciek teri templomba, ott van naponta 7-10 szentmise - tele van szentéletű, nagyszerű papokkal.

nov. 12. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!