Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj? Hogy tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Hogy tudnék ezen változtatni? Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

Spanyolországban éltem 1 évet. Nagyon könnyen ismerkedtem, bementem egy szórakozóhelyre, kávézóba, vagy akár csak egy plázába és gyakorlatilag sok tucat olyan férfit láttam, akivel rögtön arra gondoltam 😜

mármint hogy "jesus-de-jól-nézel-ki-bárcsak-már-a-karjaidban-lennék" érzés fogott el 🥰🥰

Itt Magyarországon, Budapesten ez az érzés nem jön. Voltam jó pár buliban, eseményen, bárban stb. ez az érzés egyáltalán nem jön.

zLátom a srácokat, helyesek oké, de ez a "érj-hozzám-vigyél-el-takemenow" 🤩 érzés nem jön (inkább az ellenkezője).

Mi lehet az oka?

ma 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Valószínűleg a spanyol testfelépítés, az arc karaktere, bőrszín neked a favorit. Azért egy magyar nem úgy néz ki mint egy spanyol.
ma 10:43
 2/3 anonim ***** válasza:

A kérdések jók, főleg a második a hogyan tudnál ezen változtatni?

a többi kérdést felejtsd el, okot nem érdemes keresni, mert csak elmegyártás következik ebből és egyéb kikövetkeztetések, és egyéb elmegyártmányok sokasága.

A hogyan tudnék ezen változtatni kérdést ajánlanám pörgetni napi szinten az elmédnek, hogy megtalálja rá a választ, és az pedig benned van nem egy külső emberben aki megmondja, hogy mit tegyél, mi a jó neked..

menj és kövesd a hangot! vajon mi a jó nekem? follow the voice :-)

😇😇😇😇😇

ma 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nem tudok semmi okosat írni mert én nem vagyok olyan típus mint te. Velem nincs olyan, hogy meglátok egy sármos pasit és azonnal az jut eszembe mikor gyűrjük össze a lepedőt. Nem lehet, hogy túlságosan is felszínes vagy? Mert oké, hogy a déli kinézetű férfiak tetszenek inkább, de azért magyarok között is vannak jóképűek. Lehet, hogy idő kell még átvált az agyad? Túlságosan megszoktad a spanyolokat?
ma 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!