Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Hogy tudnék ezen változtatni? Mi lehet ennek az oka?
Spanyolországban éltem 1 évet. Nagyon könnyen ismerkedtem, bementem egy szórakozóhelyre, kávézóba, vagy akár csak egy plázába és gyakorlatilag sok tucat olyan férfit láttam, akivel rögtön arra gondoltam 😜
mármint hogy "jesus-de-jól-nézel-ki-bárcsak-már-a-karjaidban-lennék" érzés fogott el 🥰🥰
Itt Magyarországon, Budapesten ez az érzés nem jön. Voltam jó pár buliban, eseményen, bárban stb. ez az érzés egyáltalán nem jön.
zLátom a srácokat, helyesek oké, de ez a "érj-hozzám-vigyél-el-takemenow" 🤩 érzés nem jön (inkább az ellenkezője).
Mi lehet az oka?
A kérdések jók, főleg a második a hogyan tudnál ezen változtatni?
a többi kérdést felejtsd el, okot nem érdemes keresni, mert csak elmegyártás következik ebből és egyéb kikövetkeztetések, és egyéb elmegyártmányok sokasága.
A hogyan tudnék ezen változtatni kérdést ajánlanám pörgetni napi szinten az elmédnek, hogy megtalálja rá a választ, és az pedig benned van nem egy külső emberben aki megmondja, hogy mit tegyél, mi a jó neked..
menj és kövesd a hangot! vajon mi a jó nekem? follow the voice :-)
😇😇😇😇😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!