Nagyon lusta vagyok, akaraterom 0, nem erdekel semmi, hogy tudnek ezen valtoztatni?
Figyelt kérdés
ápr. 2. 07:08
1/6 anonim válasza:
Ennyi infó alapján azt tudom mondani, hogy szedd össze magad.
2/6 anonim válasza:
Úgy változtass, hogy ne legyél lusta, legyen akaraterőd, és érdekeljenek a dolgok.
Keress valami nehéz fizikai munkát, ahol sggberúgnak, ha nem dolgozol. Az ilyen tüneteket az unalom okozza és a leterheltség hiánya.
3/6 A kérdező kommentje:
Van melom kozepesen nehez fizikai munka de a melo utani idoszak meg a hetvege csak elmegy es semmit nem csinalok ami elore visz
ápr. 2. 09:57
4/6 anonim válasza:
Mert nincsenek céljaid. Keress valami hobbit vagy pénzkereső tevékenységet, ami célt ad. Elég az apró napi cél, nem kell óriási dolgokra gondolni.
Konkrét dolgokat nem tudok írni így, hogy nem tudok rólad semmit.
5/6 anonim válasza:
penz penz penz penz mindenki ezt nyomja persze kell a kaja limuzin meg minden. De mi van, ha mind megvan? Akkor mi van? Mi kell? Van csajod, pasid, mindened. Mi a kovetkezo? Veszel egy lovat es benyomod neki? Vagy mi? Ezt sosem ertettem penz penz penz penz vallalkozas penz penz, kocsi, penz, jo de.... penz utan mi? a minden utan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!