Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha egy idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy idő után teher lesz?

Figyelt kérdés

Az hogy a parunkat segítjük és az ő gondjait oldjuk meg.

Nem a segítség a gond, hanem amikor csak az ő bajai gondjai töltik ki a kapcsolatot..voltál hasonló helyzetben?

nov. 7. 07:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem normális, hogy mindig így van, időszakosan persze előfordulhat. Hogyha valaki sose dolgozik a problémákon, szerintem alkalmatlan párkapcsolatra.
nov. 7. 07:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hasonló helyzetben igen és egy napon meguntam és elmagyaráztam neki hogy rohadtul unom az állandó panaszát meg nyavajgását de sosem tesz érte semmit hogy jobb legyen. Nem vagyok sem a pszichológusa sem a szemetes zsákja és jó lenne ha megoldaná a nyűgét baját mert nekem elegem van belőle. Persze én voltam az utolsó szemét hogy nem állok mellette miközben a hét minden egyes napján egésznap ugyan azt kellett hallgatnom (munkahelyi probléma) és szépen lejáratott a neten is hogy milyen barátnő vagyok. Másnap szakítottam és haza költöztem.
nov. 7. 08:30
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Nem unod még, bótos gyerek?

Egyébként meg azt csinál, amit akar, amíg abban a tudatban él, hogy te maximum fenyegetőzöl, de sose szakítasz. Örökké együtt lesztek. Örökkön örökké, bármilyen xar is kapcsolat.

Legfeljebb drukkolj, hogy ő haljon meg előbb, akkor talán 75 felett lesz 1-2 jobb éved.

nov. 7. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, és nagyon fárasztó. Ráadásul ha véletlenül felhoztam a saját gondjaimat, azt kaptam, hogy ne legyek elégedetlen.

N

nov. 8. 06:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Az normális, ha ez teher.

Az nem normális, ha te ennek ellenére is vele maradsz. Miközben semmi sem javult. Sőt egyre rosszabb lesz, egyre több dolog zavar. Miközben semmi sem köt hozzá. Nincs gyerek, nem vagytok házasok, nincs közös ingatlan, közös vagyon, nincs még csak szex sem, egyszerűen csak egy fedél alatt várjátok, hogy az egyik végre meghal.

Te ezt szereted, ezt a mártírkodást, a panaszkodást. Ezt imádod az életednél is jobban. Inkább elpazarlod az egyszeri, pótolhatatlan életed ebben a fhoshtengerben, csak maradjon meg az okod panaszkodni.

nov. 9. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!