Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen változást csinálhatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen változást csinálhatott egy 50-es nő, hogy fiatalodott kb 20 évet?

Figyelt kérdés

Több fiúgyerek anyja, nagyon sokáig csak egy vacak fotó volt róla face-n, az életben ilyen kicsit kövérkés volt, szinte észrevehetetlen stílusban öltözve.

Nagyon jól éltek a férjével közösen, meg a rakás gyerekkel.

Most megláttam a nőt....rettenetesen lefogyott, mint valami plázás cicababa úgy volt felöltözve, facebookon meg 800 szelfi önmagáról, meg rahedli világmegváltó idézet.

Azt tudom, szed valami gyógyszert cukorbetegségre.

Ez ennyire feldoppingol egy középkorú nőt?

(sejtésem szerint lelépett a férjétől, de erre nem mertem rákérdezni a férjnél, nem is nagyon akart mondani semmit, a férj egy jó ismerős, generálkivitelezéssel foglalkozik)

nov. 6. 13:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm 10-es, a Merckformin nem okozott fokozott libidónövekedést?

Én is szedtem rövid ideig, de valamit nem jól csináltam, lehet. :(

nov. 6. 18:28
 12/13 anonim ***** válasza:
11: nekem nem (hála az égnek, mert épp hosszasan nem volt párkapcsolatom, és nem pálya nekem az egyéjszakás). Viszont nálam megjelent a napi szintű fosás mint mellékhatás. Az mindenkinek a saját felelőssége, hogy bevállalja-e vagy nem az adott mellékhatást.
nov. 7. 06:49
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi, na az nekem szerencsére nem volt.

Mindenki mondja, hogy fogy tőle, én meg alig ettem, szénhidrátot egyáltalán természetesen, és inkább híztam. :(

Viszont a libidómat rendesen feldobta.

Ezért gondoltam, az adott hölgy ezért lett ilyen.

Sajnálom őket, mert nagyon szimpatikus párocska volt, 3 gyerkőccel.

A férj teljesen kivan, orvosa szigorúan megtiltotta neki a bagót, de folyamatosan pöfékelt, amikor nála voltam.

Az adott hölgy is rettenetesen lefogyott.

nov. 7. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!