Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálhatta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálhatta?

Figyelt kérdés

Pár hónapja ismerkedtünk meg. Néhány hete eléggé döcögőssé vált a kommunikáció. Nem válaszolt, eltűnt stb... 1 hete rám írt. Ez az állapot nem változott. Megkérdeztem miért keresett meg újból? Hiányoztam neki és folytatni szeretné. Aztán megint nem válaszolt, vagy csak egy két szóval. Közöltem vele hagyjuk ezt, látom nem megy.

Erről tudomást sem véve folytatta a kommunikációt. Normálisan csevegtünk, majd kb 5 perc után annyit írt, igazam van, neki nem megy. Ennyi, semmi több.

Valaki adna erre épeszű magyarázatot?

febr. 1. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bizonytalan veled. Ami nem megy ne erőltesd.
febr. 1. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
Nem akar igazából. Volt neki közben más, de az sem jött be. Most próbálkozott, hátha, de sajnos továbbra sem tetszel neki eléggé.
febr. 1. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Van neki valaki más is, aki nem tudja eldönteni mit szeretne, így te vagy a B opció.
febr. 1. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna válaszolni az eltűnése utáni első üzenetére. Le kellett volna tiltani néhány nap után, vagy ennél az üzeneténél. Magyarázatot ne tőlünk idegenektől várj erre. Mi csak azt tudjuk írni hogy az ilyeneket hamar kukázni kell és többé szóba se állni velük.
febr. 1. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!