Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen változást csinálhatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen változást csinálhatott egy 50-es nő, hogy fiatalodott kb 20 évet?

Figyelt kérdés

Több fiúgyerek anyja, nagyon sokáig csak egy vacak fotó volt róla face-n, az életben ilyen kicsit kövérkés volt, szinte észrevehetetlen stílusban öltözve.

Nagyon jól éltek a férjével közösen, meg a rakás gyerekkel.

Most megláttam a nőt....rettenetesen lefogyott, mint valami plázás cicababa úgy volt felöltözve, facebookon meg 800 szelfi önmagáról, meg rahedli világmegváltó idézet.

Azt tudom, szed valami gyógyszert cukorbetegségre.

Ez ennyire feldoppingol egy középkorú nőt?

(sejtésem szerint lelépett a férjétől, de erre nem mertem rákérdezni a férjnél, nem is nagyon akart mondani semmit, a férj egy jó ismerős, generálkivitelezéssel foglalkozik)

nov. 6. 13:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Magányos.
nov. 6. 13:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen változás? Mondjuk elkezdték kezelni a cukorbetegségét?
nov. 6. 13:22
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Ha egy cukorbeteg tartja a diétát rendesen, akkor igen, a gyógyszer tud segíteni a fogyásban és a súly megtartásában is.Én is lefogytam 50 éves koromra a segítségével.
nov. 6. 13:25
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Ha valaki elkezd odafigyelni magára, egészségesebb életmódra vált, szedi rendesen a gyógyszereit, kezeli a betegségeit, az igen sokat tud dobni az életminőségén.
nov. 6. 14:13
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
De ember, ez történik bárkivel, aki figyel magára. 50-es pasikkal is. Azt nem veszed észre, de van a lepukkadt átlag, és van az, aki elég jól néz ki, mert foglalkozik magával. Ez komolyan meglep?
nov. 6. 14:17
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Saxenda :)
nov. 6. 14:24
 7/13 anonim ***** válasza:
30%
Kapuzárási pánik,rájött,hogy lehet még kb pár jó éve az életben arra hogy kikefélje magát és most beleveti magát a dolgokba. A férjével valószínűleg már semmi nem volt évek óta.
nov. 6. 14:41
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
7, ja mert az embereknek a kefe (proli) az élet.
nov. 6. 14:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem a gyógyszer miatt, csihadj le...
nov. 6. 15:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha volt olyan betegsége, egy j gyógyszeres kezelés nagy löket tud lenni. Nekem is volt PCOS-em, szedtem Merckformint bő fél évig, és tök könnyen lemeht vel1 10-15 kiló. Lement +25-7 kiló pluszban saját erőből, de nagy támogatás tud lenni. Meg egyáltalán egy diagnózis, amiből el tudsz elindulni, hogy hogyan kellene étkezned.

2. Ehhez járulhat sok minden... nyilván nem ismerjük az illetőt. De ezek mind segíthetnek abban, ha vki sokkal jobban néz ki x idő után.

- pszichológus / terápia

- stílustanácsadás (akár autodidakta módon youtube-ról, akár szakembernél), divatosabb öltözködés

- megtanul sminkelni

- előnyös, kellemes, ápoltabb frizura, esetleg fiatalosabb hajszín

- egészségesebb életmód (több alvás, több célzott edzés, elég folyadékbevitel, több rost és zöldség, kevesebb szénhidrát és üres kalóra / értékelhető tápanyagot nélkülöző nasi, no cigi, kevesebb alkohol, kevesebb cukros lötyi meg kutyult latte kávé)

- műtétek és fillerek, botox

- megjavult párkapcsolat (sok párnál akkor láttam a nőn nagyobb változást, amikor a pasi észbe kapott, hogy többet kellene foglalkoznia a feleségével és neki is ki kellene venni a részét a gyerekek körüli teendőkből)... vagy az ellentéte, ha akar vkinek tetszeni, aki nem a férje

nov. 6. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!