Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még nem volt párkapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem volt párkapcsolatom mit tegyek ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok és öreg és most tetszik egy férfi és ha arra kerül a sor hogy hány pasim volt illetve hány évig tartottak a párkapcsolataim mit mondjak?
nov. 6. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az igazat.
nov. 6. 10:13
 2/9 A kérdező kommentje:
nyilván azt kellene de én hazudni fogok hogy volt párkapcsolatom de régen.
nov. 6. 10:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a kérdés ha már eldöntötted?
nov. 6. 10:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a pasi, aki szerint ez szégyen és probléma, azzal nem érdemes foglalkozni. Szóval én egy hasznos kis szűrőként tekintenék az őszinte válaszomra. Alapból nem is értem, hogy egy ismerkedés kezdeti szakaszában miért érdekelne egy férfit, hogy a nő mikor és kivel volt. Később oké, ha esetg rákérdez, de akkor meg már úgyis tetszik a nő. Engem ez az elején rohadtul nem érdekelne, ha meg egyébként jól kijövünk, akkor később meg már ök mindegy, biztos, hogy ekkor már nem utasítanám el azért, mert nem volt senkije. Attól, hogy még nem volt senkije, mi még gond nélkül lehetünk egymáshoz valók.

F

nov. 6. 11:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

4-essel értek egyet.

Egy normális lelki és érzelmi világgal rendelkező férfi nem fog elutasítani csak amiatt, hogy még nem volt párkapcsolatod és szűz vagy.

Próbálkoztál a társkereséssel, de nem jött össze és nem szerettél volna szexelni szerelem nélkül. Ennyi, nem kell ezt túlstresszelni.

nov. 6. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:
(Férfiként írtam az 5-ös választ.)
nov. 6. 11:41
 7/9 A kérdező kommentje:
társkerin is megkérdik kb már a 3. beszélgetésnél vagy előbb mióta vagy egyedül?
nov. 6. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Arra azt kell válaszolni, hogy "Hát, már viszonylag régóta. Sajnos nem könnyű társat találni a mai világban."
nov. 6. 12:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az is a véleményem, hogy ez egy amolyan töltelékkérdés: sokan bedobják rutinból, meg hogy elkezdjék a kommunikációt, smalltalk. Nem hiszem, hogy az erre adott válasz releváns módon segítene a másik megismerésében. 8-cal egyetértek, kicsit elkerülő válasszal el lehet kenni a dolgot, nem kell egyből minden részletet a másik orrára kötni.

F (4-es voltam)

nov. 6. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!