Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben az esetben ez romboló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben ez romboló hatással van?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy aki nézegeti a párja telefonját teljesen függetlenül attól hogy talál e benne valamit vagy sem. Esetleg rendszeresen nézi . Egyszerűbb úgy megbizni valakiben ha nem nézzük vagy inkább úgy h bele nezegetunk?

2022. nov. 26. 18:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%

A telefon magán szféra. Eszedbe sem kellene jutnia, hogy nézegesd.

Ha állandóan gyanúsítgatod csak azt éred el, hogy minden kérdésre okot adót ki fog törölni, ott vagy ahol a part szakad, csak nem tudsz róla.

2022. nov. 26. 19:11
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A bizalom megrendülése elég. A telefonnézés hülyeség.
2022. nov. 26. 19:13
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
En akkor neztem bele mikor jottek egyfolytaban a megerzeseim. Nevezhetjuk noi megerzesnek,tok mindegy. Es le is bukott, bar eleg volt 1 perc a messengeren, sokat nem kellett kutatni hozza.
2022. nov. 26. 19:19
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a féltékenykedés mindig romboló hatással van. Az egyik fél (a féltékeny) állandóan feszül, pörög, kombinál, a másik fél meg védekezik, idővel inkább be se avatja a társát, ha nem muszáj, feszült lesz és állandóan résen kell lennie, most épp mibe köt bele a másik.

A végeredmény pedig egy állandó negatív feszültség, ami minden pozitív érzelmet megöl lassan. És az egyik, vagy mindkét félnek elege lesz és nyugtot akár majd, ami a szakítást eredményezi. Mindeközben a gyanúsított fél kapja az ívet baráti, családi körben is, mert valaki, aki állandóan figyel, hív, ellenőriz, bizony szemet szúr a közvetlen környezetnek is és akarva, akaratlanul megjegyzéseket fognak tenni, ami a gyanúsított félnek kellemetlen és csak olaj a tűzre, mikor a kapcsolat zátonyra fut.

Szóval, én úgy gondolom minden esetben rombol.

2022. nov. 26. 19:43
 5/18 anonim ***** válasza:
59%

Én meg azt mondom inkább ellenőrizd le néha az embered, hogy ő e számodra a megfelelő hosszabb távra, minthogy a a jaj magánszféra így úgy amúgy nem nézünk bele mert… jobb belenézni néha, minthogy 2 gyerekkel a nyakadon maradj egy szó viszlát nélkül…

Vagy hitellel a nyakadon, vagy elutasítva azt a kedves srácot akibe tizenévig éreztél valamit.. csak azért mert elvált az utatok egy időre mert jött a tökéletlen tökéletesnek hitt személy..

Mert rengeteg ilyen van, persze a nők nem értik a miértet mert ők a szent bizalomban hittek.

Mai világ már nagyon nem olyan mint a régi, a fejlődő világhoz kell igazodni, mára sajnos teljesen divat/természetes lett minden olyan, ami régen egyértelműen nem volt az.

Szerintem jogod van tudni milyen ember is van melletted. És ezen gondolkozzatok el, persze van aki azon az elven van hogy nem szól szám nem fáj fejem… csak ez meg nem élet.. ez vegetálás.

2022. nov. 26. 19:49
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

5, szerinted mindenki az első pár évben csal először?

Mi van, ha 15 év után két gyerekkel, lakáshitellel? Akkor megérte az első 15 évet elcseszi bizalmatlankodással?

Ha vannak ráutaló jelek, persze, érdemes ránézni. De eleve meg se adni a bizalmat...

2022. nov. 26. 20:36
 7/18 anonim ***** válasza:
57%
6: A jellem nem változik az életút során.
2022. nov. 26. 21:06
 8/18 anonim ***** válasza:
43%

6# hol írt ilyent hogy csak az elején kell? Amúgy az utolsó mondatodat olvasd át újra meg a feltett kérdésed..

szerintem teljesen érthetően fogalmazott.

Nálunk 9 évre rá derültek ki a dolgok, semmi előjel nem volt! Mert addig én is abban a tudatban voltam hogy nem nézem meg a mobilját, ezt hogy nem tettem meg korábban nagyon bánom.

És a telefon az bizalmi téma.. az ember saját élete meg hátrébb megy a telefon miatt, szüljön vakon mindenki nyolcat egyből…, vakon aztán teljesen meg is érdemli.. nem elég bizalom hogy étellel várom, mosok főzök rá.. az életemet akarom valakivel összekötni, felborítom/átszervezem miatta az előtte lévő életem, beavatom a családomba, és ezt estig lehetne sorolni mind a két fél részéről.. de egy tárgy ami a másik személyiségét tükrözi az tabu nuku k*ki -.- egy tárgy.. én meg még a fogkrémemet is megosztom..

nevetséges.. akinek nincs mit titkolnia az nem fog titkolózni.. és ezt tettekkel megerősíti, és igen, ide bele tartozik a fránya mobil.

2022. nov. 26. 21:07
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
Milyen jellemre gondolsz? Miért ne változna? Minden változik. A személyiség és a jellem is erőteljesen változik, ha ez nem így lenne, akkor a fele lakosságot agyon lehetne lövöldözni, mert úgy se lehet velük mit kezdeni.
2022. nov. 26. 21:08
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

9: A becsületesség mértékére gondolok.

Olvass pszichológiai könyveket, van erre kutatás. Egy morzsát se változik az!

In: Ranschburg Jenő: Jellem és jellemtelenség.

2022. nov. 26. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!