Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben ez romboló hatással van?
"a fele lakosságot agyon lehetne lövöldözni, mert úgy se lehet velük mit kezdeni"
Én ezt így is gondolom, csak 50%-nál kicsit nagyobb arányban.
8, "jobb belenézni néha, minthogy 2 gyerekkel a nyakadon maradj egy szó viszlát nélkül…
Vagy hitellel a nyakadon, vagy elutasítva azt a kedves srácot"
Ha nem csak az elejére vonatkozik az ellenőrzés, akkor ez a rész mit jelent?
Vagy azt takarja, hogy soha ne szülj, soha ne vállalj hitelt együtt, mert mi van ha...?
Értem értem én, hogy aki az elején nézeget, az egész életében fog, értem, hogy mire gondolt a költő, csak akkor ez a rész értelmetlen. Mert, ha már megszültél kettőt, mert az első x évben nem csinált semmi rosszat, akkor is egyedül maradsz velük, ha nézegeted állandóan és a 10. évben mégis csak találsz valamit. Mert a két gyerek, a hitel, meg az elutasított rendes srác bizony már meg lesz, ha később kezd el csalni. Márpedig, nagyon sokan később kezdenek, nem rögtön az első pár évben.
Ha ez nekem szólt (15), akkor nem, nem fáj. Az indokolatlan gyanusítgatás, bizalmatlanság viszont fáj.
Mindig is tudtam a párom feloldókódját, használtuk egymás eszközeit, de nem kutakodtam és elvártam, hogy ő se kutasson. Nincs mit rejtegetnem, de nem fogom elviselni a gyanusítást, ellenőrzést, nem fogok magyarázkodni, lejelentkezni és nem tűröm a féltékenységet. Amíg nem tettem semmit, amíg nem játszottam el a bizalmat, addig adja meg, mert egy kapcsolatban "jogom" van hozzá. Ha nem képes rá, vagy nem tart rá érdemesnek, akkor elköszönök. Ennek megfelelően én sem bántom ezzel a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!