Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tart szeretőt valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tart szeretőt valaki, akinek mindene megvan?

Figyelt kérdés

A szememben ők voltak a "tökéletes család", mindig úgy képzeltem, hogy 5-6 év múlva én is így élek majd.

Most született meg a 3. babájuk, a két lányuk 3 és 5 évesek. Unokatesóm a gyerekek mellett folytatta az egyetemet, de közben tudnak utazni, kikapcsolódni is, csodálatos helyeken járnak. Tavaly költöztek be az új házukba, ami olyan, mint egy Pinterest board, mindig illik mindenhez, harmonizálnak a színek, anyagok.

Ha velük voltunk, jó volt rájuk nézni, az jött le, hogy szeretik egymást, a gyerekek is kiegyensúlyozottak, boldogok. És most kiderült, hogy a férjének szeretői vannak, nem 1, nem 2.

Kérdeztem tőle, hogy ezt mióta tudja, vagy hogy derült ki. És mondta, hogy pletykáknak hitte már az elejétől kezdve, annyira boldogok voltak. Aztán hamar terhes is lett, a párja nagyon akarta a babát, meg is kérte szinte rögtön a kezét és úgy érezte akkor, hogy ezzel sínre került az élete, mert ott volt 21 évesen mindennel, amiért más küzd 15-20 évek is. Ő ezeket pletykáknak könyvelte el, mikor tényleg lebukott a férje otthon, ő már terhes volt a másodikkal. Akkor minden meg lett ígérve, ez csak hiba, először és utoljára fordult elő stb. Elhitte, de újra lebukott és ezért "kapta" a 3. gyereket. Mert ő szeretett volna nagyon egy fiút is, a férje azt mondta, elég a két gyerek, sok a 3, de mikor újból lebukott, belement, hogy legyen még egy.

Őt sem értem, hogy így miért nem kezdett magával valamit, miért akart ebbe még egy gyereket... Mert jó, csinálja az egyetemet, de félévenként 1-2 tárgyat csinál meg csak, mert hogy "nem siet sehová" és ennyire van ideje a gyerekek mellett.

Nem az én életem, tudom, de annyira meglepett és mintha kb. csalódtam volna, vagy nem tudom. Sosem látszódott ez, hogy rossz lenne a házasságuk.

tegnap 13:11
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
33%
Mert gondolom nem kapott meg mindent a 21 éves buta libustól, nem volt intellektuálisan partner.
tegnap 13:16
 2/33 anonim ***** válasza:
42%
Mert a férfiak önzőek és gátlástalanok.
tegnap 13:17
 3/33 anonim ***** válasza:
74%
A feleség bele ült a jóba. De mindennek ára van.
tegnap 13:19
 4/33 A kérdező kommentje:
Láttam, milyenek a "B opciók", hidd el, azok aztán végképp nem intellektuális partnerek számára.
tegnap 13:20
 5/33 anonim ***** válasza:
30%
Biztos olyan volt az àgyban mint egy darab fa!
tegnap 13:23
 6/33 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a szex nem kielégítő számára.

Kívülállóként egyébként sosem látni más életébe.

tegnap 13:29
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Nincs meg mindene, mert nincs egy olyan társa, akivel kölcsönösen szeretik és tisztelik egymást. A nőnek a pasi pénze kell, ezért tűr el mindent, a pasinak meg gondolom megfelelő kiegészítő a nő a kanapéhoz.
tegnap 13:31
 8/33 anonim ***** válasza:
78%

Láttam, milyenek a "B opciók", hidd el, azok aztán végképp nem intellektuális partnerek számára.

Hát valamit csak jobban tudnak mint az unokatesód. Gondolom életében egy napot se dolgozott még de szült 3at hogy ne is kelljen. Lehet apuka rájött, vannak nők akik képesek eltartani magukat és nem kell rájuk költeni a fél fizetését. Azt meg tudta, a csaj úgyse fogja elhagyni, mert akkor vége lenne a jó világnak.

tegnap 13:36
 9/33 anonim ***** válasza:
82%

HÁt, a jelek szerint mégsincs meg otthon mindene a pasinak, ha félremegy.

Ezzel távolról sem a feleséget akarom hibáztatni, lehet hogy egyszerűen nem ugyanazt várják az élettől, de ez csak későn derült ki. A nő egy csomó gyereket akar, a pasi meg kalandozni. Ilyen esetekben általában ez a vége.

tegnap 13:41
 10/33 anonim ***** válasza:
50%
Az aranyásók sorsa.
tegnap 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!