Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt, akiről kiderült, hogy prosti. Mit tegyek, hogy segítsek rajta?
Beszéltünk már ideje, mire végre elmondta. Nem saját akaratából teszi. Megerőszakolták, amikor pultos munkára jelentkezett 16 évesen:S Azóta pedig kényszerítik erre és nem tud kiszállni, mert fél, hogy megölik miatta. Rendőrségre sem megy, mert nem akarja ,hogy mások (pl szülei,haverok) megtudják, hogy prostiként dolgozott.
Hogyan tudnék segíteni rajta? (ha lehetséges)
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Ha én nem akarnék prosti lenni és nem akarnék naponta sok férfival lefeküdni bevállalnám azt is, hogy tudjanak róla a szüleim, inkább mint a strihelés! Csak a rendőrség segíthet és ha ő nem akar segítséget kérni akkor nem is akar kiszállni ebből az egészből!
Ne legyél balek!
Ha ennyire életveszélyes, gyilkossággal fenyegetett a dolog, akkor az alábbiakat teheted:
-ha nem jelent sokat a csaj, akkor teljesen érthető, ha hagyod a fenébe és nem akarsz belekeveredni az ügybe és ujjat húzni a maffiózókkal
-ha viszont kitartasz mellette és segíteni akarsz neki, akkor egy darabig tényleg bújtatni kellene őt vagy az ország egy eldugottabb részébe költöz(tet)ni, teljesen új frizura és öltözködéssel, vagy egy normális munkahellyel, vagy egy darabig eltartanád, és ő inkább ne nagyon mozduljon ki.
-de amúgy tényleg a legcélszerűbb a rendőrség és védelmet kérni. Ők azért tudják mi a teendő ilyen esetben. De ha ki akar szállni a csaj, akkor ő is vállaljon legalább annyit, hogy a szüleivel megbeszéli.
Vagy beszélsz a stricijével és kivásárolod. Megmondja az árat, kifizeted, mehet. Nem lesz "kétfillér".
Ha a rendőrséges dolog ilyen egyszerű lenne nem lenne ennyi utcalány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!