Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnak a férfiak vonzódni a simán csak aranyos nőkhöz, kívánni őket? (30 felett)
Mindig próbáltam a lehető legnőiesebb, dögös, szexi de nem kihívó stílusú lenni, így érzem jól magam. Ez vonatkozik öltözködésre, sminkre, hajra, parfümre, cipőkre, illetve szeretek finoman flörtölni is. 34 évesen ez stabil stílusom. Mégis feltűnt, hogy vannak ezek a cuki, aranyos nők, akik tényleg kedvesek, édesek szóval nem sértegetek senkit. De nem értem, hogy a férfiakat hogyan tudják megmozgatni? Komolyan érdekelne, hogy a férfiak mi vonzót találnak bennük, leginkább az hogyan tudnak szexuálisan beindulni? És most nem huszonéves lányokra gondolok hanem 30 feletti olyan nőkre, akik inkább bájosak, mint szexik. Nőiesek de lágyan, semmi merészség. Az egyik munkatársnőm soha nem öltözködik dögösen, magassarkú kizárva, visszafogott smink, virágmintás ruhák, és hallottam ahogy férfi kollégáim áradoznak róla. És ez csak egy példa volt. Olyan mintha semmi szexuális kisugárzása nem lenne, mégis tud valamit kiváltani. Az egyik barátnőm is hasonló, szép babaarca van de nagyon visszafogott a stílusa. Mégis többen akarják őt.
Nőként azt gondolnám, hogy a minél dögösebb hot girl stílust szeretik a férfiak, de komolyan érdekelne a férfiak véleménye erről.
Szerintem ne irigyeld őket. Legalábbis én sosem akarnék ilyen "feleségnek való" típus lenni, aztán meg majd azt nézni, hogy a pasi örökké veri valami ribire, mert hogy nagyon is bejönnek nekik, csak baromira álszentek.
Én inkább nézek ki jól, meg sokat foglalkozom a külsőmmel, és ettől függetlenül egyébként nagyon kedves is vagyok másokkal, bár tény, hogy én nem is vágyom családra.
Na, ja, szóval csak jönnek itt elő azok az apróságok: "nem is vágyom családra". Tőlem oké, de nem nekem való.
Amúgy meg annyira végletekben gondolkoznak egyes hozzászólók: aki csinos, szexi, az biztos ribi, aki meg szolíd, szerényebb, átlagosabb, az meg tuti álomfeleség, de biztos nem jó az ágyban. Tudnék egy pár ellenpéldát mondani, az élet nem ilyen fekete és fehér. Ahogy a férfiakra sem igaz a legtöbbre, h az aranyos, cuki feleség háta mögött biztos "veri valami ribire".
F (már voltam)
A pasik nagyrészt leszarják a stílust. Aki jó alakú, szép arcú, azt macinaciban is dugnák. Aki nem, azt meg szexi ruhában sem. Vagy gondolod egy férfinak a magassarkúra áll fel? Nem. Az ágyban úgyis meztelen az ember (vagy legalábbis nem az utcai ruháiban van), akkor mégis mi köze lenne az öltözködésnek a férfiak fantáziájához? Ők azt nézik mi lehet a ruha alatt.
Másrészt attól még hogy valaki nem kürtöli világgá már a megjelenésével hogy viszket a luka, az nem jelenti azt, hogy nem jó az ágyban. Én nem nagyon sminkelek, kényelmes ruhákat hordok. De megnéznek a férfiak, mert a testem, arcom vonzó. Szexelni meg imádok, és elég bevállalós is vagyok. (Mellette meg anya meg feleség is vagyok már.) A külsőből, párkapcsolati státuszból nem lehet megállapítani hogy valaki milyen a szexben.
Nem a legszebb nő kell vlaszani, hanem aki a legszebbé eszi az élenke.
(Bocsi, mára elűn néhány beűm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!