Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnak a férfiak vonzódni a simán csak aranyos nőkhöz, kívánni őket? (30 felett)
Mindig próbáltam a lehető legnőiesebb, dögös, szexi de nem kihívó stílusú lenni, így érzem jól magam. Ez vonatkozik öltözködésre, sminkre, hajra, parfümre, cipőkre, illetve szeretek finoman flörtölni is. 34 évesen ez stabil stílusom. Mégis feltűnt, hogy vannak ezek a cuki, aranyos nők, akik tényleg kedvesek, édesek szóval nem sértegetek senkit. De nem értem, hogy a férfiakat hogyan tudják megmozgatni? Komolyan érdekelne, hogy a férfiak mi vonzót találnak bennük, leginkább az hogyan tudnak szexuálisan beindulni? És most nem huszonéves lányokra gondolok hanem 30 feletti olyan nőkre, akik inkább bájosak, mint szexik. Nőiesek de lágyan, semmi merészség. Az egyik munkatársnőm soha nem öltözködik dögösen, magassarkú kizárva, visszafogott smink, virágmintás ruhák, és hallottam ahogy férfi kollégáim áradoznak róla. És ez csak egy példa volt. Olyan mintha semmi szexuális kisugárzása nem lenne, mégis tud valamit kiváltani. Az egyik barátnőm is hasonló, szép babaarca van de nagyon visszafogott a stílusa. Mégis többen akarják őt.
Nőként azt gondolnám, hogy a minél dögösebb hot girl stílust szeretik a férfiak, de komolyan érdekelne a férfiak véleménye erről.
Ilyen nő vagyok. Nekem ezt egyszer levezette egy férfibarátom, akit gyerekkorom óta ismerek.
Azt mondta, rám nem beindulnak a pasik, hanem idővel belém szeretnek. Vannak a szexi csajok, akiket meglátnak, és leáll az agyuk. És vagyok én, akivel normálisan viselkednek, mert az agyukban marad a vér. Idővel megtetszik nekik a személyiségemben akármi, és ekkor indulnak be.
Ami igazából... nem tudom, régen azt hittem, jó dolog, mert a szerelem jobb, mint a vágy, (nekem legalábbis), de jó lenne néha csak besétálni egy szobába és tudni, hogy ott minden férfi azt csinálná, amit mondok. Csak egy napra kipróbálnám azt, hogy lehetek akármennyire "mean girl", senkit nem érdekel, mert a szexisségem miatt mindent szabad.
Kedves kérdező, hiába lehetsz atom szexi, ha belül hiányzik az a plusz, ami mondjuk az általad leírt nőkben valóban megvan.
Gondolom alkalmi szexet a külsőségekkel tudsz szerezni, de hosszabb párkapcsolathoz nem elég a smink, magassarkú meg drága parfüm.
N
2-es ezt egy kicsit pontosítsuk…
A legtöbb férfinak esélye sincs top kategóriás nőknél, ezért hiába áll rá a pöckük, kénytelenek lesznek olyan nőket megkedvelni, akiknél legalább esélyük van. Ne tegyünk úgy, mintha minden férfi szabad akaratából választana fullos nő helyett átlagosat, a 90%-uknak esélyük sincs a fullosaknál.
5, ez csak a véleményed. Van, akinek Marilyn Monroe dögössége tetszik, van, akinek Audrey Hepburn bája.
A férfiak nem egy massza.
Talán meglátják bennük a kedves anyukát, és elég nekik ennyi nőiesség, hogy beinduljanak.
És bár megnézik a harsogóan kihívó olyan nőket mint te, a gondolatánál tovább nem akarnak jutni, mert azonnal vágják, hogy nem csak velük leszel kihívó, sőt, lehet, hogy az már sok is nekik.
Ezért lehet, hogy inkább a gondoskodó, kedves anyuci stílusra indulnak be. Ezt akarják. Elveszni a visszafogott bajban, ami csak az övék.
Gondolom én ezt nőként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!