Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem vagyok képe vonzódni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok képe vonzódni a aranyos kedves jófiúkhoz?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon aranyos kedves rendes fiú, akivel tök jól elvagyok, mindenbe számíthatok rá stb, viszont barátságnál többet nem tudok elképzelni vele kapcsolatba, pedig ő többet szeretne.

Viszont mindig olyan pasihoz vonzódik, olyan pasikat fogok ki aki megaláz, megcsal, hülyít, szórakozik, csak lefektet stb. Mit tudok csinálni? 28 vagyok és még szinte nem volt hosszú normális kapcsolatom. Sose lesz senkim így?

2016. máj. 10. 11:06
 1/4 90-ben született F.. ***** válasza:
97%

Azért mert az aranyos pasik legnagyobb része gyereknek tűnik a nők szemében. Hiányzik belőlük az igazi férfi kisugárzás.

Nem a megalázás-hülyítés és ilyen fasságoktól lesz férfi a fiúból, hanem a magabiztosság, rátermettség és hasonló tulajdonságoktól.

A legtöbb 'aranyos kedves rendes fiú' ezekkel nem rendelkezik, így nem is lehet őket komolyan venni.

Ne aggódj, van még sok rendes fiú, aki férfi is, csak meg kell találni.

2016. máj. 10. 11:12
 2/4 A kérdező kommentje:

1. És ezt változhat?

Barátnőm is ilyen volt most 33 éves és összejött egy ilyen kis férfiatlan kedves jófiúval, valahogy már képes vonzódni hozzá és várják első gyereküket.

2016. máj. 10. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem szimplán csak unalmas embereket fogsz ki "jófiú" címen.

Attól még, hogy valaki amúgy az esetek többségében aranyos és kedves, lehet nagyon izgalmas személy, az ágyban egy vadállat, és bizonyára neki is vannak deviáns dolgai, amikkel egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban együtt lehet élni. (Bizonyára te is rendelkezel ilyenekkel.)

Kicsit talán a felszín alá kéne nézned ismerkedéskor, és hiába van meg a szexuális feszültség, igenis baráti, ismerősi kapcsolatban maradni egy ideig, hogy tényleg megbizonyosodj arról, hogy hosszú távon is normálisan fog viselkedni az illető.

26/L

2016. máj. 10. 11:36
 4/4 90-ben született F.. ***** válasza:

30 év felett sok nőnél előjön a pánik és komoly kompromisszumokat tudnak kötni párkapcsolatkeresésnél.

Természetesen az is közrejátszhat, hogy idővel az emberek átértékelik a tulajdonságok fontosságát, így (nagyon erős példa jön) 16 évesen szerelem kell csak a párkapcsolathoz és akkor az az isten, de 30 évesen már tudja az ember, hogy csak a szerelem nem elég egy komoly kapcsolathoz. Tehát a 'kötelezőből' a szerelem lesüllyed egy 'jó ha van' szintre.

Egy példa magamról: amikor gyerek (tini) voltam, akkor az olyanok vonzottak akik jól néztek ki és a barátaimnak is tetszenek. Tehát kvázi tudtam 'mutogatni' is őket amellett, hogy nekem is tetszettek. Továbbá nem csak az volt szempont, hogy nekem megfeleljen a belső értékrendszere, hanem a barátaimnak is szimpatikus legyen.

Aztán felnőttem és rájöttem, hogy a párom külseje/belső tulajdonságai csak engem kell, hogy érdekeljenek. A barátaimnak kell elfogadnia a választásomat és nem nekem kell úgy választanom, hogy nekik könnyű legyen elfogadni.

Tehát te is mondjuk 5 év alatt még változhatsz simán annyit, hogy akik ma szóba sem kerülhetnének, azok teljesen meg fognak felelni.

Ezzel pedig nem adod alább az igényeidet, csak ahogy telnek az évek és tapasztalatot szerzünk, úgy változik a világnézetünk is.

Amúgy tényleg teljesen simán lehet találni normális-kedves-aranyos férfit is és még jól is nézhet ki. A probléma az, hogy általában foglaltak és/vagy van valami defektjük amiért 'nem valók' párkapcsolatra.

Ismerek ilyen embert, igaz hogy 25 éves, tehát van még ideje, de egy 'defektje' van. Frissen végzett az egyetemen és visszaköltözött a szüleihez a szülővárosába. Nem abban a városban akar élni, de ~3 évet ott fog dolgozni és a szüleinél tervezi ezt az időt eltölteni. Sokkal több pénzt tud így félretenni és amikor a banktól megkapja (3 év múlva) a lekötött pénzét, akkor kölcsön nélkül tud lakást vásárolni pesten.

Ez valakinek kizáró ok párkapcsolatban, valaki megérti és elfogadja, de nyugodtan rámondható, hogy defekt. Egyébként a srác nem is keres párkapcsolatot, mert ő is defektnek érzi ezt, de tudja, hogy az utána következő ~10 év sokkal könnyebb lesz, mintha fizetné a havi ~100 ft kölcsönt.

2016. máj. 10. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!