Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnak a férfiak vonzódni a simán csak aranyos nőkhöz, kívánni őket? (30 felett)
Mindig próbáltam a lehető legnőiesebb, dögös, szexi de nem kihívó stílusú lenni, így érzem jól magam. Ez vonatkozik öltözködésre, sminkre, hajra, parfümre, cipőkre, illetve szeretek finoman flörtölni is. 34 évesen ez stabil stílusom. Mégis feltűnt, hogy vannak ezek a cuki, aranyos nők, akik tényleg kedvesek, édesek szóval nem sértegetek senkit. De nem értem, hogy a férfiakat hogyan tudják megmozgatni? Komolyan érdekelne, hogy a férfiak mi vonzót találnak bennük, leginkább az hogyan tudnak szexuálisan beindulni? És most nem huszonéves lányokra gondolok hanem 30 feletti olyan nőkre, akik inkább bájosak, mint szexik. Nőiesek de lágyan, semmi merészség. Az egyik munkatársnőm soha nem öltözködik dögösen, magassarkú kizárva, visszafogott smink, virágmintás ruhák, és hallottam ahogy férfi kollégáim áradoznak róla. És ez csak egy példa volt. Olyan mintha semmi szexuális kisugárzása nem lenne, mégis tud valamit kiváltani. Az egyik barátnőm is hasonló, szép babaarca van de nagyon visszafogott a stílusa. Mégis többen akarják őt.
Nőként azt gondolnám, hogy a minél dögösebb hot girl stílust szeretik a férfiak, de komolyan érdekelne a férfiak véleménye erről.
"Talán meglátják bennük a kedves anyukát, és elég nekik ennyi nőiesség, hogy beinduljanak."
"Ezért lehet, hogy inkább a gondoskodó, kedves anyuci stílusra indulnak be."
Tehát egy férfi bennem csak qrvát vagy valakinek az anyját látja? Ez engem most eléggé elundorított, nem akarok anyuci energiákat kiadni, de ribinek sem akarok öltözni. Ez de rohadt depressziós gondolat.
Pedig általában ez a kettő kell nekik.
Kaja - anyuci
Sex - k.rva
Az általad leírt öltözködésmód és viselkedés nekem is izgatja a fantáziámat, de ha feleségként kéne elképzelnem ugyanazt a nőt - márpedig mindig is házasságban gondolkodtam -, akkor azért meg kell valljam, elfognának bizonyos aggodalmak. Inkább maradok a visszahúzódóbb, szolidan csinos hölgyeknél, akik mellett biztonságban érezném a házasságomat, akiről el tudom képzelni, hogy megteremti az otthon melegét, hogy főz valamit, virágokat öntöz, stb. Ami a szexet illeti: nem feltétlen kell a kirívó öltözködés, hogy szexuálisan vonzó legyen valaki, néha elég egy tekintet is, de olyanra is volt már példa, hogy valakinek a belső értékeinek megismerése után ébredt fel bennem iránta a vágy. A szexuális teljesítmény sem feltétlenül arányos a hétköznapi viselet kacérságával. Ami a magassarkút, a szexi ruhákat illeti: nekem bőven elég, ha az ágyban felveszi, de ott is csak akkor, ha ő is szeretné, nem feltétel, nem elvárás, inkább ajándéknak tekintem.
F
F
16: Egy szóval sem írtam, hogy lenézem őket.
Másrészt az, hogy az általad említett "riibanckodás" felizgat egy férfit, ösztönös dolog, erről nemigen tehet egy férfi sem, viszont pontosan az nem normális, ha valaki nem tudja ezt felülbírálni, hanem neki "ez kell": a kihívó viselkedés és öltözködés. Ez nem normális, hanem felszínesség. A normális szerintem az, ha valakin nem az ösztönei uralkodnak, hanem esze van, és úgy él, hogy az élet több annál, minthogy azt az ember a szex köré építse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!