Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki lehet valamit védeni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet valamit védeni, vagy el kell fogadni a dolgok állását?

Figyelt kérdés

Egy dúsgazdag es sajnos satanista férfi értésemre adta burkoltan, hogy “szép napoknak nézek elébe” ezzel értettem, hogy bármire számíthatok. Nem föltétlenül fizikai bantalmazasra, vagy olyan dologra, ahol ő kerül veszélybe, hanem kéz kezet mos taktikával rak el a láb alól…..

Vagy megkavarja a hivatalos ügyeim, ismeretségei által, titokban.

Ez ellen nem lehet védekezni.

Nincs oka rosszat tenni nekem, egyszerűrn annyi, hogy kéznél vagyok, mert tudja az adataim. Nem fizikai közelség.

Mit tudok tenni, hogy kivédjem a bajt? Szerintem sokat nem….

A rendőrséget is a markába tartja…

ma 07:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna az utolsó 6 feles..
ma 09:30
 12/12 A kérdező kommentje:
Ezek embereket rabolnak es a rendőrség az igazi nyomot figyelmen kívül kell hagyja!
ma 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!