Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki lehet valamit védeni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet valamit védeni, vagy el kell fogadni a dolgok állását?

Figyelt kérdés

Egy dúsgazdag es sajnos satanista férfi értésemre adta burkoltan, hogy “szép napoknak nézek elébe” ezzel értettem, hogy bármire számíthatok. Nem föltétlenül fizikai bantalmazasra, vagy olyan dologra, ahol ő kerül veszélybe, hanem kéz kezet mos taktikával rak el a láb alól…..

Vagy megkavarja a hivatalos ügyeim, ismeretségei által, titokban.

Ez ellen nem lehet védekezni.

Nincs oka rosszat tenni nekem, egyszerűrn annyi, hogy kéznél vagyok, mert tudja az adataim. Nem fizikai közelség.

Mit tudok tenni, hogy kivédjem a bajt? Szerintem sokat nem….

A rendőrséget is a markába tartja…

ma 07:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ésszel kell ismerkedni...

Minimalizálhatod az esélyt, de lenullázni nem tudod

ma 07:08
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

Olyanokkal nem kell foglalkozni akik csak lhuzni akarnak az életben nem biztatnak támogatnak hanem kárognak.

Tiltsd le.

ma 07:11
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
*lehúzni, hátravinni
 4/12 A kérdező kommentje:
És most hogy tudom minimalizálni, mit tudok tenni
 5/12 A kérdező kommentje:
Attól nem fog haragudni jobban?
ma 07:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Alap higy csak azokkal foglalkozunj akik előre visznek az életben, nem hátra.

Ziktsd le. Az ilyen nem barát.

ma 07:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy tartja a markaban a rendorseget 🤣 meg akar felelmliteni. Hagyd a francba, ha valaki kozben jar a kirugasod miatt, akkor szepen elmesz az ombudsmanhoz.
ma 07:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Pfff... Mese habbal. Honnan lenne neked ilyen ismeretséged? Mibe tud bekavarni?

Például engem elég érdekes lenne, ha ki tud rúgatni valaki. Az egész részleg leáll. Mikor legutóbb fel akartam mondani, a főnök inkább emelt a fizetésemen, annyira nincs a területen szakember. 😎 Majd biztos kirúg, mert Mr. Sátánista aszonta.

Milyen hivatali életedbe kavar be? Hitelt vesz fel a nevedben?

Látszik, hogy ma nincs iskola.

ma 08:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Benne van az okkultistaákcsoportjában. Azok előtt nincs határ!
ma 08:22
 10/12 A kérdező kommentje:
Pl ha vannak függőben levő hivatali ügyeim, azokat szamomra negatívan bírálják el, mert vannak ismerősei felső körökben
ma 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!