Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Poliamoria. Hogyan kéne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Poliamoria. Hogyan kéne egy ilyen kapcsolatban működni?

Figyelt kérdés
A válásom után megismerkedtem egy férfival, és beleszerettem.Néhány hónapja tart csak, és teljesen K.O. vagyok érzelmileg, és ő is szeret, látom rajta, és többször is mondta. Pár napja bevallotta nekem, hogy neki van már évek óta egy kapcsolata, amiről nem akar lemondani, mert szereti azt a nőt is. Én ebbe beleegyeztem, de egyszerűen nem tudom hogyan kéne ennek működnie. Szeretné, ha megismernénk egymást, és állítólag annak a nőnek nincsen ellenvetése. Viszont én nem érzem azt, hogy készen állok erre, egyszerűen képtelen vagyok osztozkodni azon, akit szeretek. Ő azt mondja, nem baj, nem sietünk sehová, de nyilván tartja a kapcsolatot a másikkal is, tudom, amikor nem jelentkezik, nem találkozunk, akkor nála van. Ilyenkor nem mond semmit, csak hogy más dolga van, kíméletből. Szóval ha nekem ez most nem megy, ha nem vagyok nyitott, akkor ez gondolom nem fog változni. Akkor minden marad így, ahogyan van, csak vele is fog találkozgatni, nélkülem. Elhagyni emiatt nem tudom, nagyon megviselt a válásom érzelmileg, és nem hittem volna, hogy valaha ilyen érzelmekre még képes leszek. Nekem ez egyelőre többet ad, mint elvesz, de szeretném, ha működne a dolog. Élt már valaki ilyen kapcsolatban?

okt. 29. 16:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon szeretem a férjemet, tényleg. Soha nem szerettem ennyire senkit sem, mint ahogyan őt. Na de ha haza jönne és azt mondaná, hogy Szívem, szeretnék melletted egy másik kapcsolatot is, akkor repülne, mint a 747-es Boeing. Ez nem poliamoria, ez csak simán legális félreqrás amit az asszony enged neki, mert valószínűleg őt is rakja más csávó. Nyitott kapcsolatban élnek, téged meg szimplán csak egy ürítő zacskónak használ. Csak most nyomja neked a beetetést, mert tudja, hogy 10 nőből 10 ilyenért otthagyná, mint eb a xarát. Tudja, hogy xarul vagy és ezt használja ki. Te meg ne legyél hülye, rakd ki a pcsbe, szédítsen mást! Ez az a kategória már, hogy jobb egyedül is, mint egy ilyen "kapcsolatban".
okt. 29. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!