Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Poliamoria. Hogyan kéne egy ilyen kapcsolatban működni?
Figyelt kérdés
A válásom után megismerkedtem egy férfival, és beleszerettem.Néhány hónapja tart csak, és teljesen K.O. vagyok érzelmileg, és ő is szeret, látom rajta, és többször is mondta. Pár napja bevallotta nekem, hogy neki van már évek óta egy kapcsolata, amiről nem akar lemondani, mert szereti azt a nőt is. Én ebbe beleegyeztem, de egyszerűen nem tudom hogyan kéne ennek működnie. Szeretné, ha megismernénk egymást, és állítólag annak a nőnek nincsen ellenvetése. Viszont én nem érzem azt, hogy készen állok erre, egyszerűen képtelen vagyok osztozkodni azon, akit szeretek. Ő azt mondja, nem baj, nem sietünk sehová, de nyilván tartja a kapcsolatot a másikkal is, tudom, amikor nem jelentkezik, nem találkozunk, akkor nála van. Ilyenkor nem mond semmit, csak hogy más dolga van, kíméletből. Szóval ha nekem ez most nem megy, ha nem vagyok nyitott, akkor ez gondolom nem fog változni. Akkor minden marad így, ahogyan van, csak vele is fog találkozgatni, nélkülem. Elhagyni emiatt nem tudom, nagyon megviselt a válásom érzelmileg, és nem hittem volna, hogy valaha ilyen érzelmekre még képes leszek. Nekem ez egyelőre többet ad, mint elvesz, de szeretném, ha működne a dolog. Élt már valaki ilyen kapcsolatban?okt. 29. 16:55
1/11 anonim válasza:
Ha nem mész bele meg egyszerűrn dob is?🤣
Ez sztwm nem polamora vagy mi:D, hanem simán semmibe vesz. Senki vagy neki kb.
2/11 anonim válasza:
"nagyon megviselt a válásom érzelmileg, és nem hittem volna, hogy valaha ilyen érzelmekre még képes leszek."
Ha éhezik az ember, akkor a fakérget is megeszi. Attól még az nem jelenti azt, hogy a fakéreg jó lesz neki.
3/11 anonim válasza:
Majd megviseli ez is érzelmileg. Ilugy néz ki azt hajkurássza mi viselje meg. Szeret szenvedni.
4/11 A kérdező kommentje:
1-es: Nem dob, ha nem megyek bele, csak párhuzamosan fenntart mellettem még egy kapcsolatot.
okt. 29. 17:15
5/11 anonim válasza:
Hát akkor azert se menjél be. Ha egye ő a kefét, ne te.
7/11 anonim válasza:
Ebben a kapcsolatban te nem vagy boldog. Túl vagy egy rettenetes érzelmi traumán, hiányzik ez neked a válásod után?
Fogsz találni jobbat. Egyszerűen ez nem kompatibilis párosítás, poligám + monogám. Ez semmilyen szinten nem tud működni, te pedig sérülni fogsz.
9/11 anonim válasza:
Tényleg nincs önbecsülésed, de már biztosan középkorú vagy (ha tévedek bocsi) és ha eddig nem szereztél már nem (igazán) lehet. Maradj inkább abban, hogy hozzád és hozzá is jár amíg nem fáj annyira, hogy befejezd. Mást nem tudok tanácsolni mert elhagyni jelenleg nem fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!