Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesít, hogy a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesít, hogy a párom nem költ rám?

Figyelt kérdés

Nem vagyok gold digger és nem is gyémántot meg új kocsit, lakást várnék el, de nem értem, hogy miert van az, hogy én mindig meglepem valami aprósággal, szervezek programot (és fizetem), ezt viszont nem kapom vissza soha? Minden nap főzök (bevásárlás saját pénzből), gyertyafényes vacsorával várom, sokszor beújitok valami szexi fehérneműbe, probálom feldobni a szürke hétköznapokat, ő meg semmi hasonlót nem tenne?

Sőt sokszor még be is szól, pl. tegnap egy szép új fehérnemű szettben vártam, erre az első kérdése az volt, hogy ez összeillő szett ( ez a mániája, hogy a melltartó bugyinak összeillő szettnek kell lennie). Amugy az volt.

De szarul esett, hogy nem látom azt, hogy le lenne nyűgözve, hanem ilyen apróságokon jár az esze, amikor meglát….

okt. 28. 07:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Vagy megbeszéled vele, hogy miért ilyen vagy nem erolkodsz tovább. Túl sokat adsz bármi áron.
okt. 28. 07:35
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
Ő nem teszi oda magát egyáltalán, míg te pedálozol neki. Ebből a kapcsolatból te negatívan fogsz kijönni, csökkenni fog az önbizalmad, ki fog használni, el fogja hitetni veled, hogy nem vagy elég jó. Kell ez neked?
okt. 28. 07:39
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze...
okt. 28. 07:56
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem szeret, kényelmes neki ez a viszony. Sajnálom. Nekem is volt ilyen. Ráadásul hiába tepertem, ő annál inkább nem.
okt. 28. 08:04
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

A szerelem, mint az üzlet, aki többet fektet be, általában az bukja. :(

Van, aki adni szeret, van, aki kapni.

Nem vagyunk egyformák.

Volt ilyen nagyon adakozó párom, én is ilyen vagyok, de ő pl semminek nem örült.

De akkor szabályos örömmámorban úszott, amikor tett értem valamit.

okt. 28. 08:21
 6/18 anonim ***** válasza:
63%
Pasik pont lesz*rják a gyertyafényes vacsorát, ez csak nektek nőknek téma (általánosságban beszélve).
okt. 28. 08:45
 7/18 anonim ***** válasza:
79%
Elég egyoldalú, dobd ki még időben
okt. 28. 09:05
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
Mégis megfelel neked ez a tahó...
okt. 28. 09:49
 9/18 anonim ***** válasza:
96%

Nekem is volt ilyen, sajnos 1 évig viseltem mert nem láttam a rózsaszín ködtől.

De addig addig mondogatta a nővérem, hogy mégis mit nyújt ez a pali, hogy szerencsére észbekaptam és szakítottam.

Csak séta volt a Duna parton, még novemberben is mert ő megfogadta hogy senkit nem mutat be otthon.

Én vittem üdítőt nyáron a nagy melegben, egyszer sem hívott még semmire 🙃.

Aztán amikor hideg lett, felhívtam magamhoz, onnantól heti 2szer megjelent vacsizni, kritizálta a főztömet, kritizálta a lakást hogy milyen kicsi. És azt is elhintette szex után hogy nekem ebből kellene élnem, olyan jó vagyok az ágyban.

Közös programunk nem volt soha, a barátaival, meg a lányával járt mindenhova, még külföldre is nyaralni, miközben nekem mindig panaszkodott hogy nincs pénze, milyen rossz neki stb.

Aztán kapott ajándékba wellness belépőt és boldogan újságolta hogy ingyen hozzájutott, mennek a lányával.

Na én nem is mondtam semmit, és elgondolkodtam hogy ha egy ingyenes programra sem képes elhívni, akkor ez mennyire halott ügy.

A legközelebbre megbeszélt találkán már nem voltam elérhető, persze kaptam még egy vergődő smst hogy én mennyire nem voltam korrekt.

Ezeket lapátra kell tenni, mert pontosan addig élősködnek, hazudoznak, ígérgetnek ameddig megtehetik.

okt. 28. 10:32
 10/18 anonim ***** válasza:
91%

És egy valamire jó volt ez mégis, azóta nem vagyok olyannal aki mindent elfogad, de cserébe semmit nem nyújt.

Még az ágyban is rossz volt és nem csak a mini faca miatt.Nem volt benne szenvedély, a viselkedésével belőlem is kioltotta. Azért volt könnyű szakítanom vele mert addigra már teljesen kiábrándultam.

Sz@revő volt, férfiatlan, önző és iszonyatosan gyáva.

Teljesen be volt csokizva az exemtől.

A lányáról meg úgy beszélt mint a világ csodájáról.

okt. 28. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!