Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom munkahelye idegesít mit csinálnátok?
Nem tudom jó-e a kategória, de talán ehhez áll a legközelebb.
Párom egy nagy multi étteremláncnál dolgozik ( nevet nem akarok írni ). 4 órára van bejelentve, van hogy 13 órát dolgozik miközben úgy tudom ennyit nem is lehetne egy nap és ezzel őt is megbüntethetik ( bár ennek a menetét pontosan nem tudom), fix napközbeni szünet nem jár, jó ki tud menni cigizni, de ne röhögtessenek már..:D Vasárnapi, délutáni pótlékot abszolút nem fizetnek. Ráadásul a főnök azt ígérte még állásinterjún, hogy legalább egy-két szabad hétvégét biztosít havonta, ehelyett kb nem is jár neki..legalább az egyik nap mennie kell mindig. Én meg azt veszem észre inkább lenyeli a szart mert "máshol is ez megy"...én meg elég nehezen tolerálom ezt, igaz nem az én munkám de bosszant mert rá megy a találkozásra is, hogy hülyének nézik, ő meg legyint rá egyet..szerintetek hagyjam rá?
Nyugodtan ird csak le a nevet, es jelentsd fel oket, ahol csak lehet.
Ja, es nem mindenhol ez megy.
Hat igen, aki nem tanult, az sziv.
Az emberek gyávák munkahelyet váltani. A párod is ilyen, itt már egyik válaszoló is megmutatta hogy ő is ilyen.
Gyávák, inkább a szart, de biztosat választják, félnek a változástól.
Több kellene abból a mentalitásból, hogy X ember nem minden áron akar az adott helyen dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!