Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha egy lakatlan szigeten ragadnátok valamelyik exetekkel akit már látni sem akartok?
Figyelt kérdés
2018. febr. 13. 00:45
2/19 anonim válasza:
Nehez kérdés, mert nincs olyan exem, akit nem akarok látni. Fura lány vagyok, minden exemmel jóban vagyok, még tini koromból is.(vagy legalábbis rosszban egyikkel sem vagyok)
De ha olyan személyre gondolok, akit más okból utálok és vele kerülnék ilyen helyzetbe valószínűleg vízbe folytanám magam rövid időn belül. Van aki társaságánál még a halál is jobb lenne. A másik lehetőség, hogy mivel rákényszerülnék lehet megismerném más oldaláról és megkedvelném.
Bocsi, kicsit eltértem az alap kérdéstől :D
3/19 anonim válasza:
Nincs ilyen exem. Ha lenne, megetetném valamivel. De nem választok ennyire szar embereket.
4/19 anonim válasza:
Attól is függ,hogy mekkora a sziget. Ha van akkora, hogy elválasztva se kelljen látnunk egymást, akkor határvonalat állítanék fel és zéró tolerancia lenne érvényben az átlépésre.
5/19 anonim válasza:
Jó kérdés amire nem lehet konkrét választ adni. Mivel most elterveznenk hogy borsot de nagyot tornenk az orra alá vagy épp magunkkal vegeznenk. De ha belegondolunk valamikor valamiért megszerettuk és vele voltunk. Őt neveztük a parunknak akkor. Akkor vele kepzeltuk el a jövőnket. Tehát hiába futott zátonyra a dolog az exeket azért szoktuk utalni mert amig mi szerettuk őket ők valamiért rossz útra tértek és kicsesztek velünk. Szóval én együtt tudnék dolgozni vele a tulelesert.
6/19 anonim válasza:
Ő lenne a prédám. De most kicsit más aspektusban, mint amikor fel akartam szedni.
8/19 anonim válasza:
Akármi is történt a múltban, egy ilyen helyzetben együtt lennénk bajban. Megpróbálnék összefogni vele, hogy valahogyan hazajuthassunk, és addig is túléljünk. Azért legyünk reálisak, egy lakatlan szigeten jó eséllyel nem éppen házimacskák dorombolnak. Èlelmet kell szerezni, búvóhely kell, védelem kell a veszélyes állatok ellen. Ha valamelyikünk véletlenül megmérgezi magát (nyilván nem ismerünk minden ott élő növényt), el kell látni a másikat. Szerintem aki túl akar élni, az nem vonulhat el egyedül.
10/19 anonim válasza:
Nyilvánvalóan szexelnénk. Egy ilyen kiélezett helyzet tutira ezt hozná ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!