Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha egy lakatlan szigeten ragadnátok valamelyik exetekkel akit már látni sem akartok?
Ezt nem tudom elképzelni. Minden exemmel olyan a viszonyom, hogy minimum örülünk, ha összefutunk, és szívesen beszélgetünk egymással. (Ez 3 főt jelent).
Lakatlan szigeten, vagy csak együtt gyűjtenénk a tűzrevalót, fognánk a gilisztát, kukacot, keresnénk a gombákat, szednénk a gazokat az ételhez, vagy ha van még mindig vibrálás (van amelyikkel tudom, hogy van) akkor még este is együttműködnénk egymással a rögtönzött nyugágyunkban.
Mindkét exemmel én szakítottam és mindkettővel elég viharosan sikerült.
Az elsővel ennek hét éve- és a vicc, hogy pár hete egy random helyen összetalálkoztunk, hét év óta először, mindketten felnőttünk, nem haragszunk.
A másodikkal majdnem egy éve történt, ő még haragszik rám.
Szerintem megpróbálnánk együttműködni a túlélés érdekében.
Amúgy a 150 centimmel és bociszemeimmel elég jól el tudom játszani a megmentésre váró királylányt, szerintem, egy lakatlan szigeten pedig az ember nem válogatna az eszközökben, hogy túléljen :D "kisírnám", hogy tartsanak életben :D
(Érdekes téma, tetszik!)
Sosem voltam az utálkozás/gyűlölködés híve! Szerintem "ellennénk" egymás mellett, mint két ismerős/barát. Amúgy is a cél a túlélés/kijutás lenne, ott amúgy sincs idő/energia az olyan piti dolgokra, hogy a régmúlton rágódjon az ember.
Szerintem. :)
Nem érdekelne.
1. elég introvertált vagyok, hogy ne foglalkozzak vele
2. tudom, milyen szar vele a szex, hogy ne fanyalodjak rá
3. aki félévig csal kommunikáció helyett, az ne is érjen hozzám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!