Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, ha egy lakatlan szigeten ragadnátok valamelyik exetekkel akit már látni sem akartok?

Figyelt kérdés
2018. febr. 13. 00:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerencsére ő sem akar látni engem, és szerencsére vagyunk annyira felnőttek (legalábbis részemről), hogy ez nem abban nyilvánulna meg, hogy legyilkoljuk egymást. Én elvonulnék, építenék magamnak egy kis házat, eljárnék vadászni és úgy tennék, mintha a másik ott sem lenne.
2018. febr. 13. 08:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudom elképzelni. Minden exemmel olyan a viszonyom, hogy minimum örülünk, ha összefutunk, és szívesen beszélgetünk egymással. (Ez 3 főt jelent).

Lakatlan szigeten, vagy csak együtt gyűjtenénk a tűzrevalót, fognánk a gilisztát, kukacot, keresnénk a gombákat, szednénk a gazokat az ételhez, vagy ha van még mindig vibrálás (van amelyikkel tudom, hogy van) akkor még este is együttműködnénk egymással a rögtönzött nyugágyunkban.

2018. febr. 13. 08:54
 13/19 anonim ***** válasza:

Mindkét exemmel én szakítottam és mindkettővel elég viharosan sikerült.

Az elsővel ennek hét éve- és a vicc, hogy pár hete egy random helyen összetalálkoztunk, hét év óta először, mindketten felnőttünk, nem haragszunk.

A másodikkal majdnem egy éve történt, ő még haragszik rám.

Szerintem megpróbálnánk együttműködni a túlélés érdekében.

Amúgy a 150 centimmel és bociszemeimmel elég jól el tudom játszani a megmentésre váró királylányt, szerintem, egy lakatlan szigeten pedig az ember nem válogatna az eszközökben, hogy túléljen :D "kisírnám", hogy tartsanak életben :D

2018. febr. 13. 09:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Mindig elbújnék, csak nem találna meg...ha igen megint eltűnnék.
2018. febr. 13. 09:27
 15/19 anonim ***** válasza:
Ignorálnám. Mivel kölcsönösen nen érdekekjük egymást nem lenne nehéz dolgom.
2018. febr. 13. 10:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Feldarabolnám és bedobnám a cápáknak.
2018. febr. 13. 10:44
 17/19 anonim ***** válasza:

(Érdekes téma, tetszik!)

Sosem voltam az utálkozás/gyűlölködés híve! Szerintem "ellennénk" egymás mellett, mint két ismerős/barát. Amúgy is a cél a túlélés/kijutás lenne, ott amúgy sincs idő/energia az olyan piti dolgokra, hogy a régmúlton rágódjon az ember.

Szerintem. :)

2018. febr. 13. 10:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha lenne még vonzalom,próbálnám elcsábítani a pasit szexre. Minden nap,vagy egész nap :D
2018. febr. 13. 12:44
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem érdekelne.

1. elég introvertált vagyok, hogy ne foglalkozzak vele

2. tudom, milyen szar vele a szex, hogy ne fanyalodjak rá

3. aki félévig csal kommunikáció helyett, az ne is érjen hozzám

2018. febr. 13. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!