Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom folyton vihog, mindenen nevét, ha komoly dologról is van szó. Kezd komolyan idegesíteni vele. Mit tegyek?
Biztosan furán hangzik, de 2 ember beszélget totál hétköznapi dolgokról és Ő elkezd vihogni a mondandó közepén mintha valami vicceset mondtak volna, pedig nem. És senki más nem nevet, csak Ő. Eleinte nem zavart, de kezdem magam kényelmetlenül érezni emiatt. A többiek csak összenéznek, plusz rám vetnek egy pillantást hogy tudom-e mi miatt nevet, de én sem tudom rá a választ.
Olyan mintha csak tettetni akarná magát, vagy nem is tudom. Mint amikor valakinek csak 5 perccel később esik le valami vicc poénja, de már rég nem aktuális.
Ha felhoznám, biztos megbántanám. Mit tegyek?
26F, és 23L
Hát érdekes dolgokat írtok. Amúgy sokszor figyelmetlen is és könnyen felkapja a vizet bármilyen apróságon, illetve nagyon nehezen tud nyugodtan viselkedni, folyton feszeng.
Komoly a kapcsolat de ha ilyen marad akkor búcsút fogunk inteni egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!