Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmnek apró pattis a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek apró pattis a háta és zavar ha simogatnám?

Figyelt kérdés

Apró feketék termelődnek neki, sajnos nincs pénz állandó kozmetikázásra. Nekem viszont ez taszító, eléggé. Korábban simabőrű barátnőim voltak. Kinyomni neki nem tudom, én nem bírom ezek látványá.

Múltkor is szex közben telibe egy nagy fejetéje. Étvágyam is elment. Magának nem látja én meg nehezen és nem akarom megbántani, hogy állandóan szólnék neki, hogy már megint pattanásos.

Szeretem de már egyre nehezebben kívánom meg emiatt.

okt. 27. 15:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%

Akkor a csajod nem lehet vmi kívánatos jó csaj, ha ez zavar

Az ember nem robot, számolni kell vele hogy lehet tartósan, vagy ideiglenesen hibája a másiknak

Bármennyire is rosszul hangzik magamról, de hülye lennék nem tudni hogy szép vagyok, kb hibátlan testtel

Viszont a bőröm kamaszkorom óta nem hibátlan és 18 éves korom óta az extra érzékeny bőrömön folyamatosan kijön egy bőrhiba, aki annyit takar hogy a hátam, a karom, a nyakam tele lesz kisebb nagyobb pattanásokkal…. Van hogy jobb van hogy rosszabb

Én mindig titkolni akarom, de váratlanul jön elő leginkább stressz hatására

Több férfi is látta már, soha senki egy szót sem szólt, ha én igen akkor megnyugtattak hogy hidd el bármelyik férfi magasról leszarná…

Ennyit erről.

okt. 28. 08:46
 22/26 anonim ***** válasza:
72%

21 írta, hogy stressz hatására jön elő nála. Lehet, hogy a barátnődnél is ez van. Jó, ha kerüli a stresszt, a kozmetikus pedig eltünteti a tüneteket.

Beszélj erről őszintén és persze nagyon finoman a barátnőddel.

okt. 28. 10:04
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Vichy Normaderm arctisztító 6 ezer körül van, nagyon jó és sokáig elég, egy próbát megérne vagy fizesd be a kozmetikushoz.

Próbáld felhozni neki a témát, kérdezd meg nem fáj-e a háta a sok pattanás miatt vagy ilyesmi, de nagyon diszkréten és akkor tereld oda a témát, lehet nem is tudja hogy ott vannak.

okt. 28. 14:21
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

Ha ő nem látja és nem is tudja milyen csúnya, honnan tudod, hogy nem telik kozmetikusra?

Ha tudná hogy néz ki, lehet már rég kezeltetné!

okt. 28. 14:22
 25/26 anonim ***** válasza:
71%
Te férfi vagy??? Ember, én el nem viselnélek az tuti. Maradj egyedül inkább ,te bánat
okt. 28. 16:46
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha undorodsz tőle akkor minek a barátnőd?

Nekem vörös patis az egész hátam. Legalabbis bárki azt hinné. Pedig egy kezelhetetlen bőrbetegség. De ha valaki undorodik tőlem azzal nem akarnék lenni

okt. 30. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!