Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam barátnőmnek finoman, hogy zavar a sötét színű szőrzete az orra alatt? Konkrétan bajusza van, de csak kevés.
Nekem is van, de én mindig kiszőkítem.. oO
Egyébként szerintem simán megmondhatod. CSak ne legyen bunkó. Az ilyet is tudni kell megbeszélni.
ciki.. ez mindenhogy bántóan jön ki (: de ez van, ha zavar meg kell mondani..
én mondjuk nem értem, én is szőkítem.
- Szivem/kicsim/görögdinnyém, megoldható lenne, hogy legyntázd a bajuszkádat is? Szeretlek, ahogy vagy, de a bajuszka kiábrándító.
Valahogy így.
Jaj, az elég csúnya, amikor a fényben csillog a bajuszka… Egyébként elég sok lánynak van, nem is gondolnátok. Aki igényes, az legalább kiszőkíti, de a legjobb ha kozmetikussal szedeti ki.
Lánynak ne legyen már bajsza! :-D
A kérdésre a válasz: mindenképp bántó lesz, de hogy mennyire, az a stílustól függ. Mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha változtatna magán valamit. Majd ez után finoman vezesd elő a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!