Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha zavar, hogy a volt barátnőmnél sokan próbálkoznak?
Hónapokkal ezelőtt szakítottunk, nem volt értelme folytatni, mert sokat veszekedtünk. Ennek ellenére békésen váltak el útjaink. Azóta nem beszéltünk, de mivel ugyanabban a kisvárosban élünk mindketten hallom közös ismerősöktől, hogy milyen jól néz ki a volt barátnőm (ez igaz mert én is láttam), és ahogy elterjedt a szakításunk híre sokan próbáltak lecsapni rá. Már ettől is furcsán éreztem magam de kiderült, hogy egy haverom is bepróbálkozott nála. Azt tudtam, hogy a haverok nagy része kedvelte az exemet, de nem gondoltam, hogy az egyikük közeledni fog felé.
Sok ismerősöm panaszkodik, hogy nehéz normális párt találni. Ezért akarnak annyian lecsapni a volt barátnőmre? Ez miért zavar most ennyire engem ha én nem akarok másik kapcsolatot? Mit tudok ez ellen tenni?
Én 36F, az ex 29N
Azt tudod tenni, hogy tudatosítod magadban, hogy ő a múltad része és mint olyan semmi közöd az utóéletéhez. Neked is lesz majd másik barátnőd, akivel szexelni fogsz, az exednek sem lesz hozzá köze.
Ezt a gondolatmenetet kövesd és rögtön könnyebb lesz.
Egy szép szabad nőre mindig van jelentkező bőven!
Ezt mindenki tudja.
Figyelj amikor egy nő kiírja kiteszi, hogy kapcsolatban van xy-al...kap 40 lájkot abból 37 nő, ha kiírja, hogy egyedülálló kap 167 lájkot abból 150 férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!