Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lánynak van pasija az zavar? És ha a fiúnak van csaja? Attól még próbálkoztok?
"Ha a lánynak van pasija az zavar?"
Legyenek boldogak!
"És ha a fiúnak van csaja?"
Ők is!
"Attól még próbálkoztok?"
Hogy érted?
Tudom, hogy érted:)
De nem gondoltam, hogy görénynek fogsz nézni:D
Egyébként nem próbálkoznék.
Csak az nő foglalt, amelyiken fekszenek. :)
24 éves pasi vagyok.
Egyébként én eddig mindig azt mondtam, hogy nem szabad ilyenkor próbálkozni, ha a csajnak van barátja.
Viszont most kb. 3 hete tetszik nekem egy csaj, de nagyon. Én a barátnőjét ismerem, ő mesélt a csajról.
Ennek a csajnak van pasija, de állítólag kicsit bunkó, azaz nem megy el a randira, stb...
szóval ez az első esetem, hogy mégis elívom valahova a csajt, vagy nem lenne szabad?
Hát én nem fogok próbálkozni a fiúnál aki tetszik.
De pont holnap fogunk egy bulin találkozni.
És van ugyan kb egy hete barátnője, de tudom hogy én is tetszem neki, csak az ő jeleire nem nagyon válaszoltam..
A srác azóta is kétértelmű velem, de különösképpen nem foglalkozok vele. Majd ha akar valamit akkor szakít a másik csajjal.. ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!