Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek apró pattis a háta és zavar ha simogatnám?
Apró feketék termelődnek neki, sajnos nincs pénz állandó kozmetikázásra. Nekem viszont ez taszító, eléggé. Korábban simabőrű barátnőim voltak. Kinyomni neki nem tudom, én nem bírom ezek látványá.
Múltkor is szex közben telibe egy nagy fejetéje. Étvágyam is elment. Magának nem látja én meg nehezen és nem akarom megbántani, hogy állandóan szólnék neki, hogy már megint pattanásos.
Szeretem de már egyre nehezebben kívánom meg emiatt.
Hát pedig a kozmetikus szerintem NAGYON alap. Tanuljon, dolgozzon, hogy legyen rá pénze. Ha erre sincs, akkor inkább ez az anyagi bizonytalanság lehetne a szakítás oka.
Amúgy nyilván, ha nem szereted, szakíts. De nem kell megmondanod, hogy a pattanások miatt. Kérlek legyél gáláns és mondj csak annyit, hogy már nem szeretnéd vele folytatni.
Tanult, dolgozik.
A fizu mégsem elég. Pályakezdő. Szeretem nem akarom megbántani de tény hogy zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!