Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmnek apró pattis a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek apró pattis a háta és zavar ha simogatnám?

Figyelt kérdés

Apró feketék termelődnek neki, sajnos nincs pénz állandó kozmetikázásra. Nekem viszont ez taszító, eléggé. Korábban simabőrű barátnőim voltak. Kinyomni neki nem tudom, én nem bírom ezek látványá.

Múltkor is szex közben telibe egy nagy fejetéje. Étvágyam is elment. Magának nem látja én meg nehezen és nem akarom megbántani, hogy állandóan szólnék neki, hogy már megint pattanásos.

Szeretem de már egyre nehezebben kívánom meg emiatt.

okt. 27. 15:29
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Szerintetek ebből szakítás lesz? :(
okt. 27. 15:32
 2/26 anonim ***** válasza:
31%
Ha undort vált ki belőled az nem a legjobb… Vegyen fel kardigánt. 🧶
okt. 27. 15:34
 3/26 anonim ***** válasza:
22%

Hát pedig a kozmetikus szerintem NAGYON alap. Tanuljon, dolgozzon, hogy legyen rá pénze. Ha erre sincs, akkor inkább ez az anyagi bizonytalanság lehetne a szakítás oka.

Amúgy nyilván, ha nem szereted, szakíts. De nem kell megmondanod, hogy a pattanások miatt. Kérlek legyél gáláns és mondj csak annyit, hogy már nem szeretnéd vele folytatni.

okt. 27. 15:35
 4/26 A kérdező kommentje:

Tanult, dolgozik.

A fizu mégsem elég. Pályakezdő. Szeretem nem akarom megbántani de tény hogy zavar.

okt. 27. 15:36
 5/26 anonim ***** válasza:
83%
Talán nem éri el a hátát zuhany alatt. Elzáródnak a pórusai és már is kész a pattanás. Használjin eszközt a háta alapos megmosására, és tisztulni fog a bőre. Ha sokat fekszik az is pattanásokat okoz.
okt. 27. 15:41
 6/26 anonim ***** válasza:
80%
simabőrű c karak
okt. 27. 15:42
 7/26 anonim ***** válasza:
86%
Ez betegség is lehet sajnos.
okt. 27. 15:45
 8/26 anonim ***** válasza:
8%
ja, nincs 10e ft-ja havonta 1x egy kozmetikusra.
okt. 27. 15:57
 9/26 anonim ***** válasza:
10%
Pályakezdő szóval 25 alatti gondolom akkor meg pluszban adómentes is ne mondja nekem hogy nincs egy tizese rendbe rakatni a hátát. Ha igénytelen nem kell csodálkozni hogy megundorodik tőle az ember.
okt. 27. 16:41
 10/26 anonim ***** válasza:
0%
Ő kicsit lehet igénytelen, te meg finnyás. Keress papot és gyűrűt.
okt. 27. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!