Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-30 kozotti nok, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 kozotti nok, ti mit hoztok a kapcsolatba a ti oldalatokrol?

Figyelt kérdés

Amiket latok, hogy se kocsi, se lakas (kilatasba se), munka hol van, hol nincs. Egy macska talan, meg a testetek.

Ez itthon az atlag, vagy van azert kivetel?

Egy korban passzolo, 25-35 kozotti ferfi jellemzoen mar fel tud mutatni ezt-azt. Stabil elete van.

okt. 26. 12:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
figyelmesség, gondoskodás, törődés... több szinonima nem jutott eszedbe a picsád tisztára nyalására?
okt. 26. 23:43
 22/26 anonim ***** válasza:

Én egy tipikus kapcsolatból kapcsolatba ugráló "szeretetkrva" voltam, ahogy Csernus mondaná, azt nem is ecsetelem, milyen volt a két exem.

A férjem szintén nem tudott beleadni semmit egy kapcsolatba a deviazahitelre vásárolt romos, később részben kiégett házon meg egy 4 éves gyereken kívül. Úgy jöttünk össze, hogy elkezdett füvet árulni, én meg mentem vásárolni. Ez van, mi innen indultunk, innen kellett rendbehozni az életünket.

Fejezzétek már be ezt a mit tud egy nő beleadni baromságot, egy 20 éves annyit tud, amennyit a szülőtől kap. Ha nem tetszik, ismerkedjél 40 évesekkel.

okt. 27. 07:54
 23/26 anonim ***** válasza:
#22 Igazából az a probléma ezzel, hogy a a kiscsaj a valaki más kölkén, meg a pár cicanacin kívül nem tud hozni semmit, viszont cserébe elvárja, hogy a pasinak legyen egy háza vattaúj kocsija, egyből költöztesse őt, meg a zabilárváját bele a tutiba, és a picsáját is nyalja ki. Eszébe sem jut hogy nulláról felépítsen valakivel valamit, nem kizárólag a seggét akarja beletenni a valaki más által felépített tutiba.
okt. 27. 09:40
 24/26 anonim ***** válasza:
23 úgy van. A másik sok pasi meg ne nyikogjon amikor nincs semmilye, de komoly nőt akar.
okt. 27. 10:17
 25/26 anonim ***** válasza:
#24 kinek mit is jelent ebben a kontextusban a "komoly nő" kifejezés?
okt. 27. 10:51
 26/26 anonim ***** válasza:

17-es.

Azért emeltem ki a testemet mert a kérdező kifejtésében írta, hogy a testünket visszük ha nem lett volna egyértelmű.

"Ezt a saját erőfeszítéseidből érted el, vagy szülők, exek pénzéből, vagy még rosszabb esetben sugar daddy?"

Nem tudom miért olyan fontos információ ez.

A szüleim természetesen segítettek, ahogy mindenkinek segítene a saját anyja-apja ha megteheti.

A lakás tőkét ők adták, a hitelt én fizetem, az autót én vettemm.

Remélem most már jobban fogsz aludni.

okt. 28. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!