Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fedeztétek fel a domina oldalatokat?
Azoknak szól a kérdés akik rendelkeznek ilyennel.
N
Párom fel vetette az ötletet hogy probáljuk ki ha én irányítok a szexben stb .. olyan dolgokat csináltam vele amikre elötte nem is gondoltam és tetszett.
Pedig alapvetően szégyenlős félénk természetem van de ilyenkor valahogy teljesen más voltam
Sub srac vagyok, de en sose talaltam dom lanyt.
30/F
Alapjáraton szub voltam már gyerekkorom óta (nem vezetett be senki, magamtól kezdett el érdekelni a dolog), de elgondolkodtam azon, hogy milyen lenne a másik oldalon. Vicces volt az elképzelés, de mégis érdekelt. Szóval elkezdtem ilyen témájú mangákat olvasni. Azok meglepően tetszettek, szóval kipróbáltam az egyik volt párommal, aki hajlandó volt szerepet cserélni. És élesben is nagyon tetszett a dolog. Úgyhogy, ja.. Ennyi a nagy történet.
De nem keresek itt szubot, úgyhogy légyszi, ezzel kapcsolatban ne írjon senki. Szimplán csak a kérdésre válaszoltam.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!