Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mit vártok, vagy várnátok egy dominától?
Figyelt kérdés
Aki még nem volt dominával, de fantáziál róla, miket fantáziál?2020. máj. 30. 11:40
1/7 anonim válasza:
parancsolgat mikor mit tegyek, puszilgatom a lábát meg ilyenek.
2/7 anonim válasza:
Sokmindent :D
Teljes mértékben egyénfüggő, mindenkinek más vágyai és más tabui vannak. Engem izgat a megalázás és a női ruhák, szóval ezekkel kapcsolatban kb amit el tudsz képzelni, az jöhetne. A fájdalom viszont nem izgat, szóval sok ilyen kínzásos dolog tabu lenne.
3/7 anonim válasza:
Csakis lábfétises dolgokat szeretnék egyszer kipróbálni egy nővel.
4/7 anonim válasza:
Én azt várom el egy dominától, hogy ő várja el tőlem, hogy mindent megtegyek. Elvárnám, hogy tesztelgesse a határaimat. Élvezem, ha a konfortzonámból bőven kívül lehetek. És mindezek mellett a menekülőszót félredobnám, és élvezném, hogy kedve szerint használ, és aláz.
5/7 anonim válasza:
Hogy koszolgáltatott legyek, úgy érezzem ha most akarna, bámit meg tudna tenni velem. Csavarjon az ujjai köré
6/7 manly válasza:
Én azt várnám el dominától, h irányítson mindent a szexben és használja az ujjait a fenekemben.
7/7 anonim válasza:
Legyen figyelmes, de tudja mikor kell kegyetlennek, gonosznak lennie. Élvezze amiket velem csinálhat/csináltathat, feszegesse a határaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!