Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-30 kozotti nok, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 kozotti nok, ti mit hoztok a kapcsolatba a ti oldalatokrol?

Figyelt kérdés

Amiket latok, hogy se kocsi, se lakas (kilatasba se), munka hol van, hol nincs. Egy macska talan, meg a testetek.

Ez itthon az atlag, vagy van azert kivetel?

Egy korban passzolo, 25-35 kozotti ferfi jellemzoen mar fel tud mutatni ezt-azt. Stabil elete van.

okt. 26. 12:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
31%
Egy puncit. Az neked nem elég?
okt. 26. 14:22
 12/26 anonim ***** válasza:
okt. 26. 14:46
 13/26 anonim ***** válasza:

Évek óta egy helyen dolgoztam, úgyan 32 vagyok, de 30 évesen csináltam egy kis vállalkozást. Van kocsim 19 éves korom óta és 7 éve motorom.

Külön élek jó régóta és van félretett pénzem is.

okt. 26. 16:23
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis putriban lakhatsz, ha felétek nem dolgoznak a nők.
okt. 26. 17:59
 15/26 anonim ***** válasza:
2 diploma, folyamatban lévő PhD, 2 nyelvvizsga, stabil munkahely, plusz egyetemi alkalmazás, mellette van autó, és ház.
okt. 26. 19:30
 16/26 anonim ***** válasza:

De kérdező, a fajtádnak a puncin kívül más nem kell.

Ezt ti írjátok le folyamat. "Minket férfiakat nem érdekel a pénz, az autó, a lakás, a humor, az intelligencia, csak pina legyen meg kaja."

okt. 26. 20:18
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy beteg, amikor egy nő azt mondja, a testét hozza egy kapcsolatba. Konkrétan degradálják magukat, mintha valami prostik lennének. Ilyenkor azt érzem a nők legnagyobb megszégyenítői a nők maguk.

A tested hozod? Én is. Na és?

"Saját lakás, saját autó, biztos munka."

Ezt a saját erőfeszítéseidből érted el, vagy szülők, exek pénzéből, vagy még rosszabb esetben sugar daddy?

okt. 26. 23:18
 18/26 anonim ***** válasza:
31%

"De kérdező, a fajtádnak a puncin kívül más nem kell."

Szexista férfigyűlölő vagy.

"Ezt ti írjátok le folyamat"

Én ilyet soha az életben nem írtam le. Csak olyanokat írtam, amik egy normális, igazi nőtől elvárhatóak. Szeretet, gondoskodás, törődés, figyelmesség, támogatás és társai.

De úgy tűnik én vagyok az egyetlen férfi a TE életedben, aki más mint a többi férfi. Ami egy nagy bók nekem.

okt. 26. 23:21
 19/26 anonim ***** válasza:

"egy normális, igazi nőtől elvárhatóak. Szeretet, gondoskodás, törődés, figyelmesség, támogatás és társai."

Ennek nincs neme, és igazi férfitól pont ugyanezt várom el.

okt. 26. 23:40
 20/26 anonim ***** válasza:

"Ezt a saját erőfeszítéseidből érted el, vagy szülők"

Szerintetek a szülők azért dolgozzanak egész életükben, hogy Lölőre írják a vagyonukat, vagy mi ez a tiltakozás folyamat az ellen, hogy a szülők segítik a saját gyerekeiket? Ti nem a gyerekeitekre akarjátok hagyni a pénzeteket?

okt. 26. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!