Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt minek vegyem?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel évek óta ismerjük egymást. Jóban vagyunk, együtt is dolgozunk. Minden szülinapomra meglep valamivel, általában saját készítésű dologgal. Tavaly is és az idén is bepróbálkoztam nála, elhívtam őt kajálni, moziba, kiállítás, stb. Mindegyiket elutasította, azzal, hogy nem ér rá. Tavaly lógtunk együtt egy kiállításon, de oda is már a sokadik rákérdezésnél jött el. Idén viszont egyik meghívásomra sem mondott igent, de azóta megint meglepett a szülinapomon. Szerintetek bepróbálkozzak még nála, vagy a részéről ez csak egy jó baráti viszonynak számít? Vagy lehet belőle valami ha elégszer hívom el?
Nekem ez fura. A kollégák nem szokták fölköszönteni egymást, csak a rokonok meg a barátok. Vannak ilyen kényszeres nők akik folyton jófejkedni akarnak. Te meg sajnos nem veszed észre, hogy nem párt keres hanem csak jópofizik.
okt. 28. 17:20
45/53 anonim válasza:
Lehet, hogy gyárban, vagy BKV sofőrként nem szokás, de pl az én összes munkahelyemen szokás volt (irodai közeg). És ahogy előttem is írták, nem annyira "választható" sajnos, mert az ünnepelt hoz süteményt és felhívja a figyelmet arra, hogy szülinapja van..
okt. 28. 17:32
46/53 anonim válasza:
45
Látom a lekezelés megy, de ezúton szeretnélek fölvilágosítani, hogy bizony a gyárakban és a buszokon is emberek dolgoznak, nem csak az irodákban. Emellett a gyári munkások és a buszvezetők is ismerik egymást, tehát a buszvezetést nem úgy kell elképzelni, hogy jön a négyosztályos bunkó a barlangból, beül a fülkébe és nyomja a pedált, aztán 10 óra múlva visszamászik a barlangba. Nagyon sok a házastárs a járművezetők között, eljárnak közösen kirándulni, túrázni, de nem, nem szokták egymást fölköszönteni a születésnapjukon csak akkor, ha nagyon jó barátok.
Onnan tudom, hogy metróvezető vagyok, előtte pedig 8 évig a NAV-nál dolgoztam, ahol szintén nem csináltunk ünnepi bulit szülinapok alkalmával, csak karácsonykor - akkor viszont étterembe mentünk. Üdv a barlangból.
okt. 28. 17:50
47/53 anonim válasza:
Kedves #46, ha félreérthető voltam elnézést kérek. Úgy értettem, hogy egy irodai környezetben simán megoldható a közös ünneplés (és sajnos elvárt is). Tesóm pl gyárban dolgozik, be se vihetnek semmit. A buszvezető sem találkozik reggel az összes kollégájával, mert nem egyszerre lesznek egy helyen.
okt. 28. 17:54
48/53 anonim válasza:
#46 ha már ilyen kis önélzetes latol vagy akkor legalább legyen annyi eszed hogy nem általánosítasz csak mert a te munkahelyeden nem szokás, attól még nem ez az általános igazság mindenhol.
okt. 29. 06:19
49/53 anonim válasza:
Irodán egy ideig nekünk is "kellett" ünnepelni, szerencsére most már megszűnt.
Viszont kérdem én, ez hogy néz ki nálatok? Valaki hozott sütit és a kollégaknak kötelezően kellett nekik adni egy személyre szóló ajándékot? Én a Kérdező szavaiból úgy veszem ki, hogy itt nem egy ilyen (egyébként ostoba) eset történt, hanem a lány adott neki mindig valamit.
okt. 29. 08:54
50/53 A kérdező kommentje:
Ez már a harmadik eset, hogy kaptam tőle ajándékot, a többiektől viszont nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!