Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ezt minek vegyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt minek vegyem?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel évek óta ismerjük egymást. Jóban vagyunk, együtt is dolgozunk. Minden szülinapomra meglep valamivel, általában saját készítésű dologgal. Tavaly is és az idén is bepróbálkoztam nála, elhívtam őt kajálni, moziba, kiállítás, stb. Mindegyiket elutasította, azzal, hogy nem ér rá. Tavaly lógtunk együtt egy kiállításon, de oda is már a sokadik rákérdezésnél jött el. Idén viszont egyik meghívásomra sem mondott igent, de azóta megint meglepett a szülinapomon. Szerintetek bepróbálkozzak még nála, vagy a részéről ez csak egy jó baráti viszonynak számít? Vagy lehet belőle valami ha elégszer hívom el?
okt. 25. 23:07
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, hogy miért értetlenkedsz. Azt hiszed, hogy kéreti magát? Megesik rajtad a szíve és rád cuppan? Csak jó kollégaként tekint rád, mégcsak a haverja se vagy. Hagyd már békén és ne nézesd már le magad többet! Gáz vagy nagyon.
okt. 25. 23:13
 2/53 anonim ***** válasza:
84%
Igen,nagy ívben el fog kerülni,ha nem veszed végre a lapot és továbbra is kéretlenül myomulsz, mint valami idióta...
okt. 25. 23:13
 3/53 anonim ***** válasza:
83%
Miért mondják azt, hogy a férfiak okosak meg logikusak? Vagy ha a puncinak egy pici esélyét bele tudjátok képzelni a dologba, akkor az agyból máshova szalad a vér?
okt. 25. 23:47
 4/53 anonim ***** válasza:
34%

A sok elutasítás egyértelmű kellene legyen. Nem akar tőled semmit.

Viszont én nőként sem értem ezeket az ajándékozás-kényszeres nőket... Főleg a te esetedben, mikor egyértelmű, hogy te meg akarod fektetni, ő meg nem akarja. Minek ajándékozik? Csak fenntartja a reményt benned. Vagy lehet épp ezt akarja.

okt. 25. 23:55
 5/53 anonim ***** válasza:
81%

Sztm alapból ilyen kedves és ennyi. Barát se vagy csak egy jó munkatárs.

Felesleges próbálkozni.

N 32

okt. 25. 23:56
 6/53 A kérdező kommentje:

4/5

És miért tartaná fenn a reményt? Csak az egojának tesz jót?

okt. 26. 00:27
 7/53 anonim ***** válasza:
76%
Tevtartasz magadban reményeket csak.
okt. 26. 00:31
 8/53 anonim ***** válasza:
19%

#6 szerintem az egójának, igen.

Ha meg nem azért csinálja, tényleg csak ajándékozni akar, akkor nem lehet valami okos lány...

okt. 26. 00:38
 9/53 anonim ***** válasza:
66%
Folyamatosan és konzekvensen visszautasítja a bepróbálkozásaidat. Nehogy már még rá húzzuk a vizes lepedőt. Ha évek óta ismeritek egymást természetes, hogy felköszönt. Mindig is nemet mondott minden másra. Szerintem ha nem akarod elveszíteni a jó kommunikációt teljesen, akkor hagyj fel a randi reményekkel. Minél előbb.
okt. 26. 01:13
 10/53 anonim ***** válasza:
75%

6

Semmilyen reményt nem tart fent. A szüli napi felköszöntés egy apró gesztus, ami, kapaszkodj meg, egy világszerte gyakorlott szokás. Nem csak azt köszöntjük fel, akitől akarunk valamit.

okt. 26. 01:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!