Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ezt minek vegyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt minek vegyem?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel évek óta ismerjük egymást. Jóban vagyunk, együtt is dolgozunk. Minden szülinapomra meglep valamivel, általában saját készítésű dologgal. Tavaly is és az idén is bepróbálkoztam nála, elhívtam őt kajálni, moziba, kiállítás, stb. Mindegyiket elutasította, azzal, hogy nem ér rá. Tavaly lógtunk együtt egy kiállításon, de oda is már a sokadik rákérdezésnél jött el. Idén viszont egyik meghívásomra sem mondott igent, de azóta megint meglepett a szülinapomon. Szerintetek bepróbálkozzak még nála, vagy a részéről ez csak egy jó baráti viszonynak számít? Vagy lehet belőle valami ha elégszer hívom el?
okt. 25. 23:07
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
75%
Évekről beszélünk basszus! Ha akarna tőled valamit, évei lettek volna jeleznie feléd. Nem akar tőled semmit, ez olyan világos mint a nap, és teljesen értelmetlen iderángatni azt a sztorit, hogy szülinapodra ad ajándékot! Tudjátok, nem minden ember egy aljas számító fajta, hogy csak annak kedveskedik szülinapra, akivel dugni akar! (nem magadból kell kiindulni... -_-' )
okt. 26. 07:52
 22/53 anonim ***** válasza:
80%
Hát ez még csak barátság se.
okt. 26. 07:56
 23/53 anonim ***** válasza:
51%

Hát ez a lány is elég fura. Valószínűleg munkatársi jó kapcsolatból köszönt fel, de ez így egy nagy nulla.

Már rég tovább kellett volna lépned... Más lányoknak udvarolni.

okt. 26. 08:35
 24/53 anonim ***** válasza:
100%

5&12 vagyok.

18 és 19 ne nevettesetek...

1 abszolút nem gyűlölöm a férfiakat, sőt inkább 10 férfi mint egy-két nő.

2 nem, ha egy férfi kedves, de nem kezdeményez...pláne ha visszautasít akkor felfogom aggyal hogy ilyen és kész.

N 32

okt. 26. 08:38
 25/53 A kérdező kommentje:

Tehát akkor nincs nála esélyem, csupán csak jó fej/bír engem, mint egy jó havert és ennyi?

Szerintetek ha megint elhívnám, most is nemet mondana?

okt. 26. 09:06
 26/53 anonim ***** válasza:
Sztm enyi. De ha nyugtatja a lelked még egy utolsó próbát megér...de sztm veszett fejsze nyele.
okt. 26. 09:10
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már ne hívd el :D
okt. 26. 09:18
 28/53 anonim ***** válasza:
100%

Jézus, már ne hívd el... Kb zaklatásnak fogja venni.

Hagyd a manóba ezt a csajt. Ha akarta volna már rég lett volna valami. Évekről beszélünk.

Simán kedves. De legközelebb nyugodtan mondhatod azt is, h köszi nem kell ajándék.

okt. 26. 10:13
 29/53 anonim ***** válasza:
100%
Igazából már a második, de legkésőbb a harmadik visszautasítás után se kellett volna kettesbe elhívnod sehova. Mert ilyen értelemben meg nem akar tőled semmit. De mint látod, attól még lehettek jóban máshogy is. Ebben ennyi van, ne rontsd el!
okt. 26. 10:13
 30/53 A kérdező kommentje:

Gondolom, az a verzió nem ér sokat, hogy addig hívom el amíg igent nem mond😂

Van ilyen egyébként, hogy a nők ennyi idő után meggondolhatják magukat és adnak egy esélyt az ilyen fajta “barátságnak”, hogy kapcsolat legyen belőle?

okt. 26. 10:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!