Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondod a csávónak hogy semmi érzéke a nőkhöz miért sértődnek be?
Nem lehetünk őszinték?
Szegény, sose fog becsajozni. Volt már párja de valszeg az is ugyanolyan bénácska volt.
Se nem helyes se nem fiatal már. Közel 50.
Lényeg, hogy nálam is próbálkozott de én megmondtam neki a véleményem, próbáltam kedvesen azért közölni. Erre írta, hogy nem is ismerem eléggé és látt rajta, hogy besértődött.
Egyszerűen nincsen érzéke a nőkhöz, nem tudja, hogy taszító ha állandóan irogat, ha átküld valami vicceset az kvára nem az, egyszerűen untat, semmi izgalmas nincs a beszélgetésben ami tüzet csiholna és hasonlók.
Most 1 csávó miért sértődik be, vagy több? Nem sikerült rendesen megfogalmazni a kérdést.
Amúgy szépen általánosítod a pasikat meg a nőket is.
De, így működik, 10-es.
Aki nem képes önvizsgálatot tartani, és felismerni a hibáit, és változtatni, annak lehetősége van a hibáiról értesülni úgy, hogy mások megmondják neki!
Aki viszont ebből sem tanul, és nem változtat, az menthetetlen!
Mint említettem, van, akin nem lehet segíteni. A kérdésben említett pasi is szegénységben, és magányban fog meghalni, mert elcseszte a fiatalságát.
A természetes szelekció az állatvilágban is kilöki az alkalmatlanokat, ez az emberi társadalomban sincs másként!
Egyébként meg nem csak pasik vannak így, ignorálom azokat a nőket, akik hasonlóan szerencsétlenek.
De milyen érdekes, hogy ezek a szerencsétlenek még egymást sem találják meg, hogy legalább együtt szórakoznának, és békén hagynák az értelmes embereket!
Na szevasz.
#7 voltam
14-es, mégis hogy kellene beszélni egy olyan emberről, aki közel 50 éves, sehol sem tart az életben, és ahelyett, hogy a kritikát megszívlelné, még besértődik?
Ez az ember az egész életét elrontotta. Amikor 20 éves volt, biztonsan szintén ugyanezt csinálta.
Egyébként én azért sem birom ezeket a csajokat/pasikat mert LEHÚZNAK érzelmileg, pszichológiailag.
A motivációs guruknak teljes mértékben igazuk van abban, hogy a negatív embereket kerülni kell.
Nem csodálom, hogy a nők menekülnek ezektől, a Kérdezőnek sem kellett ez a pasi, jogosan.
"Egy értelmes ember tanul a kritikából, és igyekszik változtatni magán.
Én pl. rákérdezek bizonyos csajoknál, hogy miért rontottam el, és örülök, ha választ kapok"
Ez mondjuk nagyon gáz, hogy nem azt keresed, akivel illetek egymáshoz, hanem a vélemények alapján változtatsz a viselkedéseden. Ha valakinek nem tetszik valami a másikban, akkor, hacsak nem valami hatalmas red flagről beszélünk, arról van szó, hogy mindenkinek más jön be. Pl van, aki a nyugodt embereket szereti és van, aki meg állandóan pörögne és nem is tud mit kezdeni azzal, ha a másiknak mondjuk az olvasás meg a festés a hobbija, halálra unná magát mellette. Inkább vállalja fel mindenki azt, amilyen, és akkor biztosan olyan párt talál, akinek megfelel úgy, ahogy van.
"Ez mondjuk nagyon gáz, hogy nem azt keresed, akivel illetek egymáshoz, hanem a vélemények alapján változtatsz a viselkedéseden"
A felvetésed abból a szemszögből problémás, hogy feltételezed, mindenkinek megvan a párja. Egy lúzer esetében erről nem beszélhetünk, bizony vannak olyan emberek, akik szegénységben és magányban fognak meghalni. És egészen biztos vagyok abban, hogy ezeket az embereket te is elutasítanád, szóval magad ellen is beszélsz, amikor a védelmükre kelsz.
A nők egyébként mindent visszajeleznek, ha nem is verbálisan, akkor nonvebálisan. Tehát a hibákból lehet tanulni. Nyilván egy rosszindulatú, másokat lenéző kritikára nem kell hallgatni (bár még annak is lehet igazságtartalma) de van úgy, hogy bizony a kritika éppen áldás. Sőt: állítom, hogy a csajozát úgy lehet megtanulni, ha tanulunk a hibákból.
Amikor egy balatoni szezonális munkán a kolléganőm évekkel ezelőtt elém állt, és elmondta, hogy a jelenlegi hozzáállásommal semmire sem viszem majd az életben, akkor semmibe vettem a kritikát, mint egy lúzer. Nem tagadom, az voltam.
Időközben azonban rájöttem, hogy annak a nőnek igaza volt. Azon a szinten tényleg nem vittem volna soha semmire. Örülök, hogy az én érdekemben kijózanított.
De egyébként nem kell velem egyetérteni.
Nem kell hallgatni a kritikára.
Lehet a sült galambot is várni, hogy majd hátha bekopogtat egy olyan nő, aki elfogad ilyennek, amilyen jelenleg vagyok.
A fejődés nem kötelesség, csak egy választási lehetőség.
Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!