Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkhöz szólna a kérdésem, miért fordul elő velem ez a jelenség?
Igénybe veszek szolgáltatásokat: fogorvos, fodrász, masszőr, üzleti kapcsolat, stb.
Ezekben a másik fél mindegyiknél nő/fiatalabb lány.
Ma tudatosult bennem, ma esett le nekem.
Elindul egy beszélgetés közöttünk, mosolygunk, intelligencia határain belül beszélgetünk és amint megemlítem a páromat, egyből megváltozik minden kommunikáció és átvált nyers, 1-2 szavas “odakummantokvalamitaztjóvan” kötelező válaszadássá.
Tippem van, hogy ez miért lehet, de lehet rosszul gondolom.
5-össel értek egyet, azt hinném, hogy félreértette a kedvességemet, és így próbál jelezni, hogy "van barátnőm". Mivel nem vagyok bunkó, nem fogok visszaszólni, hogy "azt hiszed, bejössz nekem?", hanem visszaveszek a kedvességből, ha neki ez túl sok.
De nekem mondták férfikollégák, hogy ne mosolyogjak, ha nem akarom, hogy azt higgyék (más férfiak), hogy próbálkozom náluk.
A kérdező is az a pasi lehet, aki elég jól néz ki és ezerrel küldi a jeleket a legtöbb útjába kerülő nőnek, ők megkedvelik, esetleg belpindul némi fantáziálás is, aztán benyögi, hogy " a párom... Bla bla bla"
Szerintem teljesen érthető a nők reakciója, mert úgy tűnik csak szórakozol velük.
Nem kell úgy tenni, mintha nem értenéd.
#17.
Akkor jó nagy luvnyák. Remélem van eszed.
"Tippem van, hogy ez miért lehet, de lehet rosszul gondolom."
Segítek.
Azért lehet mert sunyi módon megjátszod magad.
Az lehet, amit többen írtak. Egyáltalán nem jössz be nekik, csak mivel megemlítetted a párodat, azt hitték, túlléptek egy határt.
Amúgy szerintem is kamu a kérdés. A fogorvosnál, üzleti ugyfélnél a barátnőd a téma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!