Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkhöz szólna a kérdésem, miért fordul elő velem ez a jelenség?
Igénybe veszek szolgáltatásokat: fogorvos, fodrász, masszőr, üzleti kapcsolat, stb.
Ezekben a másik fél mindegyiknél nő/fiatalabb lány.
Ma tudatosult bennem, ma esett le nekem.
Elindul egy beszélgetés közöttünk, mosolygunk, intelligencia határain belül beszélgetünk és amint megemlítem a páromat, egyből megváltozik minden kommunikáció és átvált nyers, 1-2 szavas “odakummantokvalamitaztjóvan” kötelező válaszadássá.
Tippem van, hogy ez miért lehet, de lehet rosszul gondolom.
10
A kérdező rendkívül sokat hisz magáról, te pedig bizony túlhisztized a dolgot. Nem akarod mindjárt erőszaktevő pedofilnak kikiáltani? :D
Valszeg csak egy beképzelt idióta és ennyi.
Biztos mindenki oda van érted, bármelyik nőt megkaphatnád, önként ajánlkoznának fel.
Milyen választ vársz erre mégis??
Nem tudom kérdező!
rám pont fordítva akkor szoktak kattani a csajok amikor meg tudják hogy feleségem van addig nem érdeklem őket.
Mindenki nyugodjon meg. A kérdező csak egy troll, semmilyen barátnője nincs. Már sokadjára ír ki hasonló kérdést, a kis fejében létezik ez az egész.
Itt a gyakorin a hímnemű kérdezők többsége bolond.
#13 nem kattannak rád, csak megnyugodnak és feloldódnak annak tudatában, hogy talán nem fogsz rájuk mászni, ha van feleséged.
Ti csávók miért hisztek minden női viselkedésformát kezdeményezésnek?
16.
Ja, azért ajánlotta fel, este, hogy elkísérném-e haza, mert messze parkol,mi?
#17.
Talán tudatni kéne még flört előtt, hogy foglalt vagy, vagy viselni a gyűrűt!!!!
18.
még mindig nem nagyon érted!
Én nem szoktam fölörtölni ,velem szoktak a csajok föltölni
Két esetet tudok a saját részemről elképzelni.
1. Azt gondolom, azért említetted meg a párodat, mert úgy gondoltad, nyomulok, félreértetted az alap kedvességet és így akarod "elejét venni a dolgoknak". én meg nem úgy gondoltam, és baromi kínosan érzem magam, hogy ezt feltételezted, azért fogom magam vissza és maradok a nagyon hideg udvariasságnál.
2. Egy ilyen eset volt életemben, ott tényleg tetszett a férfi és tényleg félreérthetetlenül kedves és lelkes voltam (nem az a sima kedvesség, amire előbb utaltam, hanem ez a folyton vigyorgós óriási mosolyos típus), és amikor a megjegyzése miatt kiderült, nincs esély, nekem volt könnyebb ezt feldolgozni azzal, ha átmentem egy tényleg minimális szintű távolságtartó, hideg udvariasságba.
Az első eset gyakoribb, mint a második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!