Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért buktok annyira a kigyúrt, kitetovált gazdag fickókra mint ez?
okt. 19. 11:50
11/23 anonim válasza:
Szerintem inkább csak irigy vagy hogy ő néz ki valahogy
12/23 anonim válasza:
Ez mitől lenne gazdag? Prolis öltözködés meg viselkedés, a "fullos" csajok azt nézik, hogy ki ez a csörtető tahó, kamerával a nyomában, aki szinte fellöki őket. A tetkója mondjuk tetszik.
13/23 A kérdező kommentje:
12.
40 millió forintos luxus autója van
okt. 19. 14:06
14/23 anonim válasza:
#13 jah, szerintem is, normális ruhára meg nem telik neki. Egy csóró, török vendégmunkás, tanulatlan tahó, buta, mint a tök. Abból van némi pluszpénze, hogy pár irigykedő fazon követi, de a nőknek marhára nem ez jön be. Nekem legalábbis marhára nem, amikor belájkolt tinderen, megnéztem, hogy ki ez a bohóc, max egy kiröhögést ér. Nagy sztár akarna lenni ez a szerencsecsomag, csak semmi adottsága hozzá.
15/23 anonim válasza:
13
éS, talán rá van írva, hogy gazdag?
Azt nézik, ki ez a hercegként vonuló pali, akit kamera követ.
16/23 anonim válasza:
Gondolom ez a sztituáció mikor az utcalányok üdvözlik a stricijüket.
19/23 anonim válasza:
Nerm is tudom, talán a nyeszlett, dagad, csóró pasikra kéne bukni?
20/23 A kérdező kommentje:
Most akkor buktok vagy nem buktok?
El kéne dönteni már hogy mit hazudoztok mert a kilences és a 19-es azt írja hogy bukik a többi meg azt hazudozza hogy nem bukik és undorító a csávó
okt. 19. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!