Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nők miért nem vállalják fel az adott férfit vagy férfiakat?
Nem influenszerekről van szó, mert követői 1000-2000 körül mozognak. Évek óta ''egyedülálló'' státuszúak. De viszik őket nyaralni Barcelonába, Párizsba meg stb. és folyton maximum a pasik lábai látszanak a képeiken.
Ez a néhány nő rendesen dolgozik bejárósan 8 órás munkahelyen. Albérletben laknak.
Évek óta ismerem őket, csak nem beszélgető viszonyban. Csak látásból, köszönésekből stb. De ez idő alatt ennyi feltűnt. Vagyis egy volt régen(nem ebbe a női társaságba tartozik, de hasonló életvitelű), akivel pár szót beszéltem és az ő bevallása szerint sose akar házasodni és sose fog gyereket szülni. Inkább lakik egyedül albiban más-más férfiak ilyen-olyan(?) támogatásával. Erről az utóbbiról ugyan nem beszélt, viszont az évek során azért megmutatkoznak az ilyenek, ha nem is szándékosan figyelsz akkor is.
Nők véleménye is érdekelne erről, hogy mi lehet az a helyzet amikor együtt nyaralsz pasikkal, de nem vállalod fel egyiket se. Azt milyen élethelyzetben tudnád elképzelni?
Vagy erre az egyszerű válasz, hogy ''sugardaddy''-jük lenne? De akkor miért dolgoznak?
Ahhoz ismerni kellene őket meg a bevillanó férfi lábak tulajdonosait. Sokféle oka lehet.
- akarnak márkatámogatást, PR csomagokat, szponzorokat szerezni, ehhez gyűjtik a követőket... amik kb. bármilyen csinosabb nőnél többségben a f...agyú, kúrólájkokat osztogató férfiak, akik szeretnek ebbe belegondolni, lehet esélyük a nőnél... ezt a képet meg megingatja az, ha kiderül, van párjuk
- a férfi nem akar közösségi médiában szerepelni
- sugardaddy
- k..ópajti, barátság extrákkal kapcsolat
- ciki vmiért, hogy épp azzal a pasival fut (barátnő exe, ronda stb.)
- nem a párja, hanem vmilyen családtagja vagy barátja
"Kivéve ha valaki itt magára ismert aki hasonlóan "lazább" felfogásban él férfiakkal."
Úgy tűnik, nagyon irigykedsz.
15
Ebben mondjuk lehet valami, mert ettől még szeretik kelletni magukat. És pasi szerepeltetése nélkül gondolom inkább gyarapszik a tábor, keveset csökken.
Azonban az adott pasi nem lesz soha féltékeny ilyenkor? Nem jön elő a birtoklási vágy? Vagy elég neki, hogy megkaphatja és az meg nem érdekli, hogy mások ezt nem látják? És hogy annyira nincs "tisztelve" hogy úgy viselkednek ezek a nők, mint ha szinglik lennének?
Mégis miért kéne idegeneknek kiteregetni a magánéletét?
"Azonban egyetlen közös képet se posztolnak velük a nők. Ahogy írtam maximum férfi kéz/láb látszik."
Talán csak pasival lehet utazni? :D
Képzeld, én utaztam barátnővel is többször.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!