Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nők miért nem vállalják fel az adott férfit vagy férfiakat?
Nem influenszerekről van szó, mert követői 1000-2000 körül mozognak. Évek óta ''egyedülálló'' státuszúak. De viszik őket nyaralni Barcelonába, Párizsba meg stb. és folyton maximum a pasik lábai látszanak a képeiken.
Ez a néhány nő rendesen dolgozik bejárósan 8 órás munkahelyen. Albérletben laknak.
Évek óta ismerem őket, csak nem beszélgető viszonyban. Csak látásból, köszönésekből stb. De ez idő alatt ennyi feltűnt. Vagyis egy volt régen(nem ebbe a női társaságba tartozik, de hasonló életvitelű), akivel pár szót beszéltem és az ő bevallása szerint sose akar házasodni és sose fog gyereket szülni. Inkább lakik egyedül albiban más-más férfiak ilyen-olyan(?) támogatásával. Erről az utóbbiról ugyan nem beszélt, viszont az évek során azért megmutatkoznak az ilyenek, ha nem is szándékosan figyelsz akkor is.
Nők véleménye is érdekelne erről, hogy mi lehet az a helyzet amikor együtt nyaralsz pasikkal, de nem vállalod fel egyiket se. Azt milyen élethelyzetben tudnád elképzelni?
Vagy erre az egyszerű válasz, hogy ''sugardaddy''-jük lenne? De akkor miért dolgoznak?
Az utazás alatt gondolom nem volt egy lepedővel végig letakarva?
Mit értesz azon, hogy nem vállalja fel? Akit baromira nem ismersz, arról honnan tudod, hogy a családjának bemutat-e valakit? Aki nem közeli ismerősöd a FB-on, az honnan tudod, hogy nem tesz-e ki olyan képet is, amin rajta van? (Megjegyzem, ha a párom kitenne rólam fényképet, az válóok lenne).
Tapasztalatom szerint, ha valaki nem elégedett az életével, nincs pénze, nem boldog, de látja, hogy más az, vagy például más utazik, ő meg nem, akkor egyből jön a "sugardaddy"-zés. Ez most egy ilyen trend. Egyszerűbb, mint magadba nézni, hogy te miért nem vagy boldog.
A pasi dönti el, hogy szerepel-e a képen.
Amúgy meg ebben a műfajban előny a diszkréció.
Nem szokás selfieket postolni, hogy #újabbelégedettügyfél
Hát mert mindig ''egyedülálló'' van kirakva náluk évek óta. Annyi se, hogy ''kapcsolatban'' és név nélkül. Ők maguk is kapcsolatellenesek ha mondhatjuk. Akivel beszélgettem ő legalábbis az. Azonban viszik őket a férfiak mindenfelé. Többen is. Itthon is, külföldön is. Azonban egyetlen közös képet se posztolnak velük a nők. Ahogy írtam maximum férfi kéz/láb látszik.
Ebből a 4 nőből 3 ismerősöm(2 köszönőviszonyos, 1-el beszélgettem is régen). Így látni, hogy miket töltenek fel. Közös képeket soha egy pasival se, csak barátnőikkel.
Utazáshoz nem kell kapcsolatban lenni, én baráti társasággal utazom.
Kérdező, ideje lenne kicsit élvezni a valós életet, kikapcsolódni, kirándulni, megismerni úgy isten igazából 1-2 embert és kis idő elteltével visszanézve teljesen szánalmasnak fogod látni az ilyen típusú vájkálást és mások életének elemezgetését.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!